moor1992 pisze: W sumie racja, z dwojga zlego juz kodeina lepsza bo nie jebie tak zdrowia psychicznego i fizycznego jak stym... Ale wybieram jednak stym![]()
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Jak pisalem tamten post to akurat mialem przestac cpac stym, mialem pelna motywacje itd... Do kolejnego poranka :wall:
Podstawowa prawda, o której można się dowiedzieć na samym początku terapii.
I, kurwa, koniec dyskusji, gadaniem faktów nie zmienicie.
Jak nie masz kasy to jest możliwy ;p
CodeineLover pisze:Ja nie potrafier brać opiatów na sportowo. jak już kupie towar to wale dopóki się nie skończy i wtedy dopiero robię raczej przymusowe przerwy
Pomyślałem sobie "a co jak debil będę latał po tych aptekach, akurat tu mam 8 pod nosem, normalnie tu nie kupuje to kupie po 3 thio/antki w każdej" kupiłem nawet nie pamiętam ile paczek, dużo, w każdym razie żadne zapasy, grzałem codziennie, zmotałem jeszcze 3g farmaceutycznej i też jazda, aż do przedwczoraj i przyszedł mały głód...
Wczoraj 1 paczka thio mnie "uleczyła" więc się upewniłem, że to jest to, trudno, trzeba przeżyć, chwała geniuszowi który zsyntezował klonazepam ;-) .
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.