moor1992 pisze: W sumie racja, z dwojga zlego juz kodeina lepsza bo nie jebie tak zdrowia psychicznego i fizycznego jak stym... Ale wybieram jednak stym![]()
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Jak pisalem tamten post to akurat mialem przestac cpac stym, mialem pelna motywacje itd... Do kolejnego poranka :wall:
Podstawowa prawda, o której można się dowiedzieć na samym początku terapii.
I, kurwa, koniec dyskusji, gadaniem faktów nie zmienicie.
Jak nie masz kasy to jest możliwy ;p
CodeineLover pisze:Ja nie potrafier brać opiatów na sportowo. jak już kupie towar to wale dopóki się nie skończy i wtedy dopiero robię raczej przymusowe przerwy
Pomyślałem sobie "a co jak debil będę latał po tych aptekach, akurat tu mam 8 pod nosem, normalnie tu nie kupuje to kupie po 3 thio/antki w każdej" kupiłem nawet nie pamiętam ile paczek, dużo, w każdym razie żadne zapasy, grzałem codziennie, zmotałem jeszcze 3g farmaceutycznej i też jazda, aż do przedwczoraj i przyszedł mały głód...
Wczoraj 1 paczka thio mnie "uleczyła" więc się upewniłem, że to jest to, trudno, trzeba przeżyć, chwała geniuszowi który zsyntezował klonazepam ;-) .
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.