...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Jakie uzależnienie według Ciebie jest najgorsze?
od Konopi Indyjskich(marihuana,haszysz)
55
3%
od nikotyny
193
12%
od Opiatów(heroina, morfina, kodeina)
646
40%
od Benzodiazepin(Xanax, Lorafen, Relanium)
161
10%
od alkoholu(piwo, wódka, denaturat)
277
17%
od amfetaminy lub Methamfetaminy
215
13%
od kokainy lub Cracku
73
4%
od Psychodelików(grzyby, LSD, LSA,)
13
1%

Liczba głosów: 1633

ODPOWIEDZ
  • 96 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Massta »
zależy od osoby. ja opiaty kochałem ale nie mogłem się od nich uzależnić. Amfe lubiłem byłem uzależniony, ale mi przeszło :o. Benzo mało zażywałem, i tęsknie jak cholera ;p. A tak to ten miękki narkotyk trawka mnie przyzwyczaiła do siebie na maxa

TEŻ ZAZNACZYŁEM BENZO
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2010 przez Massta, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2497 / 52 / 0
A mnie ciekawi, kto zaznaczyl psychodeliki i dlaczego :D
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
najgorszy chyba od benzo i tak zaznaczyłem
Hidden mefedron User
  • 849 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Jeszcze trochę i trzeba będzie dodać mefedron do ankiety. Co do uzależnienia od psychodelików to nie do końca rozumiem ocb. Jakie uzależnienie?
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: knopizrc »
Od bardziej kolorowego widzenia oraz lepszych fraktali z kosmosu ; )
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DiabloII »
Równie dobrze możecie dodać koło psychodelików dezodorant.
Żeby nie było OT- najgorszym nałogiem jest kolekcjonowanie narkotyków. Hunter S.Thompson o tym już pisał.
Uwaga! Użytkownik DiabloII nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
W moim jak pewnie i w przypadku wiekszosci hajpa kolekcjonowanie nie wchodzi w gre :-D Chyba, ze chodzi o kolekcjonowanie w zoladku.

Opiaty chyba beda najgorsze, ale wszystko zalezy od czestotliwosci. Jarajac trawe x lat napewno bedziesz od niej uzalezniony, w przypadku opiatow granica jest duzo blizej, psychodelikow nie uznaje za dragi majace duzy potencjal uzalezniajacy, ale sa ludzie, ktorzy potrafia na deksie zyc 24/7, nt benzo wiem bardzo malo, ale patrzac na uzytkownikow, sile uzaleznienia okreslilbym jako 7/10 gdzie trawa ma 3.
Feel free. Of me.
  • 3449 / 130 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
To co ma 10?

Najgorszy nałóg to taki, z którego powodu sami cierpimy, dlatego zaznaczyłem opiaty. Gdybym był wjebany w benzo to zaznaczyłbym benzo, gdybym był wjebany w granie na kompie to i tak zaznaczyłbym benzo.

Przenieście to z tego działu, ma raczej mało wspólnego...
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
No 10 maja opiaty. Nie jestem wjebany w zadna z ponizszych, no, moze oprocz trawy, choc slowo wjebany raczej tutaj nie pasuje, aczkolwiek umiem sobie z nia poradzic, takze podalem taka skale ;p Nie mam doswiadczenia w opiatach ani benzo, wiec pisze tylko teoretycznie, z tego, co czytam na forum i widze jak ludzie walcza z nalogiem, takze czesiu, moze i masz racje :)

Gdybys byl wjebany w benzo zaznaczylbys benzo? A jakbys byl wjebany w opiaty i benzo?
Feel free. Of me.
  • 3523 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Pytanie z dupy wzięte. To jak spytać kto był najgorszym prezydentem Polski. Jeden odpowie, że Wałęsa drugi Hitler a trzeci, że najgorszy dopiero będzie.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda

Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.