Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Vespa pisze: Ja jestem raczej amfetaminową/pigułową Pania :p ,ale ostatnio przerwałam troszke więc od czasu do czasu jako substytut walnę sobie koko dżambo (wiecie,jakieś megawyjscie w ładnych ciuchach z tymi takimi "porządniejszymi" znajomymi dla odchamienia się ;p) I za każdym razem mam lipną fazę,mam wqurwa,nudę,nic mi się nie chce,nie chce mi się z nikim gadać ,wszyscy nawijają jak nakręceni wokół a ja siedze wkurwiona i chcę na chate;/ Dodatkowo agresja ,że słabo działa,być może dlatego,że zawsze oczekuję megapierdolnięcia (jak np.dobra krajówa)...nie powiem ,że w ogóle nie działa,bo myśle ,że działa akurat na mnie w taki a nie inny sposób,może sobie wbijam chuyową faze po prostu...
Od zawsze wszystko mnie dość słabo klepie, a raczej "nie zgodnie według moich oczekiwań".
Ostatnio najebany w trzy dupy (250ml brandy, piwo, szampan, a brałem antybiotyki ;]) wbiłem na imprezę, jako że wilki zawsze wykryją słabą owcę, w ciągu 5 minut ktoś polał mi całą szklankę wódki, którą bez zastanowienia wypiłem.
Po tym, doszedłem do wniosku, że jednak chyba zaraz odpadnę, tak więc znalazłem swoje białko i długo się nie zastanawiając pierdolnąłem po nosie, po chwili dochodząc do wniosku iż pierdolnąłem wszystko co było.
Od tak, 1,5g mieszanki żółtego i białego ścierwa. Podobno dość dobrze się bawiłem. Pierwszy raz mogę powiedzieć że mnie poklepało to gówno.
Tylko potem 3 dni zwały, minęło 6 dni, gorączkę mam do dziś.
A chuj, pojebało mi się, myślałem że mówisz o białku.
Sorry za offtop. ;]
fgz chyba mamy to samo. ja tez potrafie pare dni z rzedu po pol paczki szlugow palic a potem 2 tyg przerwy i nic a MJ codziennie aplikuje i jest to jedyna rzecz przy ktorej mnie autentycznie pali zeby zajarac
W tym momencie (gdyby nie to, ze nauka) zdecydowanie wolalbym kupic sobie na wypad pione skuna zamiast polowki koksu.
Przy czym zaznaczam - koks zadzialal, nawet zajebiscie mocno zadzialal, zdecydowanie dluzej niz te 20, 30 minut o ktorych slyszalem. A dobry nastroj (i 0 cisnienia) utrzymywal sie przez wiekszosc wieczora
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.