Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Vespa pisze: Ja jestem raczej amfetaminową/pigułową Pania :p ,ale ostatnio przerwałam troszke więc od czasu do czasu jako substytut walnę sobie koko dżambo (wiecie,jakieś megawyjscie w ładnych ciuchach z tymi takimi "porządniejszymi" znajomymi dla odchamienia się ;p) I za każdym razem mam lipną fazę,mam wqurwa,nudę,nic mi się nie chce,nie chce mi się z nikim gadać ,wszyscy nawijają jak nakręceni wokół a ja siedze wkurwiona i chcę na chate;/ Dodatkowo agresja ,że słabo działa,być może dlatego,że zawsze oczekuję megapierdolnięcia (jak np.dobra krajówa)...nie powiem ,że w ogóle nie działa,bo myśle ,że działa akurat na mnie w taki a nie inny sposób,może sobie wbijam chuyową faze po prostu...
Od zawsze wszystko mnie dość słabo klepie, a raczej "nie zgodnie według moich oczekiwań".
Ostatnio najebany w trzy dupy (250ml brandy, piwo, szampan, a brałem antybiotyki ;]) wbiłem na imprezę, jako że wilki zawsze wykryją słabą owcę, w ciągu 5 minut ktoś polał mi całą szklankę wódki, którą bez zastanowienia wypiłem.
Po tym, doszedłem do wniosku, że jednak chyba zaraz odpadnę, tak więc znalazłem swoje białko i długo się nie zastanawiając pierdolnąłem po nosie, po chwili dochodząc do wniosku iż pierdolnąłem wszystko co było.
Od tak, 1,5g mieszanki żółtego i białego ścierwa. Podobno dość dobrze się bawiłem. Pierwszy raz mogę powiedzieć że mnie poklepało to gówno.
Tylko potem 3 dni zwały, minęło 6 dni, gorączkę mam do dziś.
A chuj, pojebało mi się, myślałem że mówisz o białku.
Sorry za offtop. ;]
fgz chyba mamy to samo. ja tez potrafie pare dni z rzedu po pol paczki szlugow palic a potem 2 tyg przerwy i nic a MJ codziennie aplikuje i jest to jedyna rzecz przy ktorej mnie autentycznie pali zeby zajarac
W tym momencie (gdyby nie to, ze nauka) zdecydowanie wolalbym kupic sobie na wypad pione skuna zamiast polowki koksu.
Przy czym zaznaczam - koks zadzialal, nawet zajebiscie mocno zadzialal, zdecydowanie dluzej niz te 20, 30 minut o ktorych slyszalem. A dobry nastroj (i 0 cisnienia) utrzymywal sie przez wiekszosc wieczora
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.