Zablokowany
  • 86 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpeedyThc »
wysnionezycie pisze:
D&G podobno miażdżą (niestety nie wiem kiedy były w Krakowie, ale znajomi są zachwyceni)...z tego co wiem cenę mają adekwatną do działania...
Te dropsy D&G są do dupy bo są puste kurwa zjadłem 3 naraz i huja fazy po nich było ziomki co jedli to
też ich to nie potrzaskało a więc strata pieniędzy nie kupujcie tego gówna.
Wolność dla konopi
konopie dla wolności!

Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
  • 131 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: drewniany »
miał ktos doczynienia z dropsikami co na nich jest znak równosci. Kolo po dyszke puszcza i nie wiem czy brac :)
w końcu zdrewniała mi głowa.
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antywszystko »
Jak wygląda znak równości? Jetśli chodzi o białe jing-jangi nakrapiane na niebiesko to nie bierzcie bo są chujowe.
... i chuj
  • 131 / 1 / 0
:(
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
WildMonkey pisze:
Tak sobie czytam ten wątek to widze, że rewolucja cenowa, panie. Nie siedzę w temacie, ale jeszcze z 10 lat temu to za taką przyjemność trzeba było zaałacić z 15 do 20 zł za dopsa. Na, ale wtedy obecni szamacze rozpoczynali swoje boje w szkołach podstawowych więc zapewne to wina tej edukacji.
tylko, że kiedyś jadło się po 1-2 tabletki, a nie jak teraz po 6-10
inna klasa była.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Jak wygląda znak równości? Jetśli chodzi o białe jing-jangi nakrapiane na niebiesko to nie bierzcie bo są chujowe.
Tak o ile się nie myle: = ..... %-D
  • 86 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpeedyThc »
antywszystko pisze:
Czemu u mnie we Wrocku klepały po bani nawet dobrze tylko że krótko trzymała faza po nich :-p
Wolność dla konopi
konopie dla wolności!

Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
  • 131 / 1 / 0
kurwa powiem wam ze jestem rozjebany do tej pory. szangcungi okazały sie kopliwe, dość dobrze jak na mnie (3,5 dropsa) czuje ze dzien do przodu.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dj Xearo »
U mnie (okolice Bydgoszczy) Ying Yang - białe, różowe.. Jakieś gwiazdki, krzyże, białe nietoperze.. Ceny: od 5 do 7zł. Chociaż nie wiem jak to teraz jest bo dawno nie brałem krążków. Nietoperze i yangi nawet spoko..
  • 25 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: marweed »
W Łodzi ostatnio w ogóle nie ma kółek (nawet kilku gości z miasta zawiodło). A jeśli już jakimś cudem ktoś coś wie, to okazuje się, że nie warto. Zawsze było tak, że jeśli nie dostało się z pierwszej ręki to zawsze ktoś znał kogoś, kto znał kogoś... a teraz lipa. Czy jest ktoś z Łodzi albo okolic, kto jednak ma dobre dla mnie wieści? :rolleyes:
miej wyjebane, a będzie ci dane
Zablokowany
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.