Zablokowany
  • 86 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpeedyThc »
wysnionezycie pisze:
D&G podobno miażdżą (niestety nie wiem kiedy były w Krakowie, ale znajomi są zachwyceni)...z tego co wiem cenę mają adekwatną do działania...
Te dropsy D&G są do dupy bo są puste kurwa zjadłem 3 naraz i huja fazy po nich było ziomki co jedli to
też ich to nie potrzaskało a więc strata pieniędzy nie kupujcie tego gówna.
Wolność dla konopi
konopie dla wolności!

Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
  • 131 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: drewniany »
miał ktos doczynienia z dropsikami co na nich jest znak równosci. Kolo po dyszke puszcza i nie wiem czy brac :)
w końcu zdrewniała mi głowa.
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antywszystko »
Jak wygląda znak równości? Jetśli chodzi o białe jing-jangi nakrapiane na niebiesko to nie bierzcie bo są chujowe.
... i chuj
  • 131 / 2 / 0
:(
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
WildMonkey pisze:
Tak sobie czytam ten wątek to widze, że rewolucja cenowa, panie. Nie siedzę w temacie, ale jeszcze z 10 lat temu to za taką przyjemność trzeba było zaałacić z 15 do 20 zł za dopsa. Na, ale wtedy obecni szamacze rozpoczynali swoje boje w szkołach podstawowych więc zapewne to wina tej edukacji.
tylko, że kiedyś jadło się po 1-2 tabletki, a nie jak teraz po 6-10
inna klasa była.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Jak wygląda znak równości? Jetśli chodzi o białe jing-jangi nakrapiane na niebiesko to nie bierzcie bo są chujowe.
Tak o ile się nie myle: = ..... %-D
  • 86 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpeedyThc »
antywszystko pisze:
Czemu u mnie we Wrocku klepały po bani nawet dobrze tylko że krótko trzymała faza po nich :-p
Wolność dla konopi
konopie dla wolności!

Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
  • 131 / 2 / 0
kurwa powiem wam ze jestem rozjebany do tej pory. szangcungi okazały sie kopliwe, dość dobrze jak na mnie (3,5 dropsa) czuje ze dzien do przodu.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dj Xearo »
U mnie (okolice Bydgoszczy) Ying Yang - białe, różowe.. Jakieś gwiazdki, krzyże, białe nietoperze.. Ceny: od 5 do 7zł. Chociaż nie wiem jak to teraz jest bo dawno nie brałem krążków. Nietoperze i yangi nawet spoko..
  • 25 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: marweed »
W Łodzi ostatnio w ogóle nie ma kółek (nawet kilku gości z miasta zawiodło). A jeśli już jakimś cudem ktoś coś wie, to okazuje się, że nie warto. Zawsze było tak, że jeśli nie dostało się z pierwszej ręki to zawsze ktoś znał kogoś, kto znał kogoś... a teraz lipa. Czy jest ktoś z Łodzi albo okolic, kto jednak ma dobre dla mnie wieści? :rolleyes:
miej wyjebane, a będzie ci dane
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.