Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Na moje oko to właśnie jest meth ;] Amfetaminy chyba wszystkie są gorzkie. Szczerze zazdroszcze :-p ja jeszcze troche musze poczekać... :-/ W każdym razie dobrej zabawy :-D

P.S. Robiłęs metodą fosforową? Z czego krystalizowałęś?
  • 271 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: bogor »
WOW jakze rzeczowy i rzetelny watek! :O Brawo!

Brawo! Wlasnie tak powinna wygladac cale forum hyperreal! Dosc w kolko pieprzeniu typu "- ostatnio lyknalem 20 aco ale mnie wyjebalo heheh! - tyno ja to rzucam dexa bo jestem juz wjebany! - ja probowalem rzucic ale chce powtorzenia fazki jest silniejsza odemnie :("

Sory za offtop, ale poprostu MUSIALEM sie z wami podzielic swoimi odczuciami odnosnie tego co tutaj robicie ludzie :)
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2008 przez bogor, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 91 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mdma'niac »
http://pl.youtube.com/watch?v=TcoFAuJOS ... re=related
filmik o meth, czyli co metka moze zrobic z czelawieka, mozna luknac.
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2008 przez mdma'niac, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik mdma'niac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Czy meth+ również ma takie zdolności do mocnego obniżania potasu we krwi jak racematy? przypuszczam że to związek ma z dzialaniem adrenaliny

czy mocno podnosi cisnienie i tętno czy mniej od racematu?
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2008 przez moloch, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 368 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: bigboy8830 »
Założę sie że te paskudy w kampaniach anty meth to wynik jak zwykle życia na ulicy, niedożywienia, awitaminoz, ostrego stresu, zanieczyszczonego materiału niż samego narkotyku. Sam paliłem czysty meth w ciągach przez rok ale dbałem o siebie i wyglądam lepiej niż przed tym doświadczeniem (schudłem 25 kilo mam normalną wagę 100 parę kilo przy prawie dwóch metrach) nie mam problemów z cerą, włosy mi zgęstniały i stały się silniejsze. Co do spadku inteligencji to myślę że to przez to że nie musiałem zbyt dużo myśleć.
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 82 / 5 / 0
Dla tych, którzy bawią się w meth polecam wpierdalac karnityne (przed i po). Istnieją mocne przesłanki, że znacząco obniża neurotoksyczność mety. Można to kupić w sklepach z odzywkami dla pakerow.
Link do źródła w którym można poczytać o szczegółach mechanizmu
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12853314
  • 78 / 2 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: LosMDMA »
browar444 pisze:
Na moje oko to właśnie jest meth ;] Amfetaminy chyba wszystkie są gorzkie. Szczerze zazdroszcze :-p ja jeszcze troche musze poczekać... :-/ W każdym razie dobrej zabawy :-D

P.S. Robiłęs metodą fosforową? Z czego krystalizowałęś?
Każda sól amfetaminy jest gorzka i biala więc nic nowego nie odkryleś
Uwaga! Użytkownik LosMDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
wez browar jestes beznadziejny.ktos Ci zadal pyt ' ile paliles mete?' po czym komus odp ze meta to tylko w czechach blabla . czyli niema znikomy kontakt :) wiec po co to wozenie sie i pierdolenie?zalosc.
  • 61 / 1 / 0
co wy tu pierdolicie ja paliłem , jadłem, wąchałem mete najczęściej kryształ najczęściej paliłem 2 lata w ciągu i 70% kafli się posypało -uliczny styl, życie uliczne, niedożywienie - gówno typie !normalny zdrowy tryb życia suplemantacja i dieta na poziomie profesjonalnego zawodnika kulturysty+ aktywność sportowa ponad przeciętna( zwłaszcza nagrzany) %-D i co i gówno, wypadają włosy - rano na poduszce zawsze znajduje,nienormalnie dużo, niektóre już siwe nawet , na mordzie zmarszczki, cera blada, oczy jakby się wytrzeszczyły, z sercem problemy łącznie na lekarzy i leczenie +zęby (porcelanki) wydałem grubo ponad 10 000$ meth jaram nadal i mam wyjebane, i co kurwa polaki biedaki kuhwa meth jest lajtowa dla zdrowia ? -CHUJA !!!! i jak jeszcze raz ktoś napisze tak to znajde i zajebie wsiądę w samolot i przylecę nie bierzcie mieth debile macie dobry przykład -mnie !!polskie kuhwy!!!!
p.s jestem napierdolony poszedł gruby TICAL z meth więc wypierdalać !
  • 20 / / 0
koltunek pisze:
wez browar jestes beznadziejny.ktos Ci zadal pyt ' ile paliles mete?' po czym komus odp ze meta to tylko w czechach blabla . czyli niema znikomy kontakt :) wiec po co to wozenie sie i pierdolenie?zalosc.
Bo piko najbliżej można dostać w Czechach...tam to produkują, to "ich pervitin". Jednak przy granicy z Czechami jest tego w bród. Ciężko u nas ze zwykłą amfetaminą, jest tylko piko... (na szczęście ^_^ )
Matka wie, że ćpiesz???
++
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.