P.S. Robiłęs metodą fosforową? Z czego krystalizowałęś?
Brawo! Wlasnie tak powinna wygladac cale forum hyperreal! Dosc w kolko pieprzeniu typu "- ostatnio lyknalem 20 aco ale mnie wyjebalo heheh! - tyno ja to rzucam dexa bo jestem juz wjebany! - ja probowalem rzucic ale chce powtorzenia fazki jest silniejsza odemnie :("
Sory za offtop, ale poprostu MUSIALEM sie z wami podzielic swoimi odczuciami odnosnie tego co tutaj robicie ludzie :)
filmik o meth, czyli co metka moze zrobic z czelawieka, mozna luknac.
czy mocno podnosi cisnienie i tętno czy mniej od racematu?
Link do źródła w którym można poczytać o szczegółach mechanizmu
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12853314
browar444 pisze:Na moje oko to właśnie jest meth ;] Amfetaminy chyba wszystkie są gorzkie. Szczerze zazdroszcze :-p ja jeszcze troche musze poczekać... :-/ W każdym razie dobrej zabawy :-D
P.S. Robiłęs metodą fosforową? Z czego krystalizowałęś?
p.s jestem napierdolony poszedł gruby TICAL z meth więc wypierdalać !
koltunek pisze:wez browar jestes beznadziejny.ktos Ci zadal pyt ' ile paliles mete?' po czym komus odp ze meta to tylko w czechach blabla . czyli niema znikomy kontakt :) wiec po co to wozenie sie i pierdolenie?zalosc.
++
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.