baska_157 pisze: ja jak paliłam nigdy nie miałam problemów, im więcej spaliłam tym szybciej zasypiałam ^_^
<><><>><<><><><><>
Mogłem być kałem albo kosmosem...
>>>>>>>>>>>>>>
mr. don igrkupe we własnej osobie !!!
Co więcej. Odkryłem , że to naprawde dobry środek przeciwwymiotny.
Obecnie mam na stanie tylko jakąś Sativę, która ani nie pomaga, ani nie przeszkadza w spaniu.
Akurat mam Super lemon haza w słoiku i mam o nim zgoła odmiennie zdanie...
Po 3 lufkach nie mogę się ruszyć a jak zamknę oczy to już ich nie otworze i zasnę nawet z słuchawkami (bardzo dobrej jakości) dousznymi rozkręconymi oczywiście na maksa.
Ja natomiast mam takie zdanie o marihuanie, że ta sama odmiana zadziała na 2 różne osoby zupełnie inaczej.
Jeden będzie się śmiał i będzie go rozpierała energia natomiast drugi zamul na kanapie.Oczywiscie zauważyłem to na podstawie własnych obserwacji i doświadczenia.
Uważam tez, że argument „ z własnego doświadczenia” jest akurat słaby, ponieważ mnie na 10 odmian poskłada 9 a 20 znajomych osób palących ten sam temat będzie dopalac bo ich nie klepie.
Reasumując mnie Super lemon haze kładzie grzecznie do łóżka.
Chyba, że ty mówisz o odmianie, która nazywa się Lemon Haze... ale, z którego banku?Ja pisze tutaj o SLH od GHS :D
Nie robiąc off topu uważam, że marihuana „rekreacyjna” powinna być wypisywana na receptę i sprzedawana np. w aptekach.
Nawet po niewielkich ilościach mj „pol lufki” zasypiam do 10 minut.Paląc z myślą o tym, że muszę zasnąć bo jutro mam ważny dzień albo po prostu chce się wyspać w niedziele po trudnym/stresującym/męczącym tygodniu.
Edit: zdjęcie topka
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.