Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 173 / / 0
ja pije wodke rzadko i może latego mi jest obojętne jaka to jest wódka :)
ostatnio w sklepie poprosiłem o najtańszą i dostałem Śląską czystą, zajebista była :D jedna z najlepszych jakie piłem :D:D:D
Psyc[H]oaktywni
  • 140 / / 0
- Żołądkowa x'DD
- Soplica <3
- Bols
- Smirnoff
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: raver23 »
Ja tylko piję Wyborową. Inną tylko wówczas, gdy nie ma poprzedniczki. :]
Uwaga! Użytkownik raver23 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Arktika spierdolila mi jednego sylwestra... wcześniej poszedł Bols, nastepnie Arktika...3budziłem sie pod klatka własną pod domem 3km od imprezy :nuts:

Starogardzka ma podobna etykiete z krakowska, a tą jakaś mi przeszło przepić.
  • 29 / 3 / 0
Najczęściej Absolwent Czerwony.
Prawie równie często Smirnoff (z czystych moja ulubiona).
Od święta Absolut Czarna Porzeczka (z aromatyzowanych dla mnie the best).
Uwaga! Użytkownik profesor Woland nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
W sumie kieeedyś, daaawno, jak jeszcze wódkę piłem, to mi Absolut Citron smakował najlepiej. No i może troszke finlandia pomarańczowa, grejfrutowa, czy jaka ona tam jest xD

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 29 / 3 / 0
Dla mnie osobiście cała rodzinka "Finlandia" to wielka porażka... Zarówno cenowo jak i jakościowo. Dwukrotnie tańszy Smirnoff jest o niebo lepszy niż Finlandia czysta...
Uwaga! Użytkownik profesor Woland nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Wódki jakie piłem to:
-Absolute (moja ulubiona tylko zajebiście droga:/)
-Smirnoff
-Absolwent czerwony(ble) i zielony
-Wyborowa,Pan Tadeusz, Starogardzka,Sobieski,Soplica
-Gorzka Żołądkowa,Żytnia
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Osobiście lubie Absoluta, Pana Tadeusza i Smirnoffa.
Vodki obowiązkowo czyste i nie perfumowane.

W towarzystwie lepsze j.w.
a z koleżkami - takie średniej klasy, chyba że na bogato się bawimy :cool:

Bols to straszny chłam.
Balsam pomorski jest na spirycie robiony więc też syf.
"Z czerwoną kartką" syf jak chuj (wszyscy ktorzy ją pili mieli jakies dziwne jazdy)

Prócz tych najtańszych (12pln, chyba z lidla) reszte da się wypić.

ALE: Wódka musi być zmrożona! Albo przynajmniej zimna
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 204 / 1 / 0
Z czystych: Absolwent, Zawisza

Z kolorowych: Nemiroff, Żubrówka

Z tego co robi się jeszcze przez destylację (bo na miano wódki nie zasługuje ;-) )to uwielbian złotą tequillę, absynth i gin
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.