Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1345 / 147 / 8
zolpidem ale to nie benzo.
diazepam nawet dobrze usypia, estazolam jest głównie na sen i robi robotę a jeszcze lepszą z piwkiem bądź lampką wina.
neuroleptyki też są dobre na sen, kiedyś tisercin zwalił mnie z nóg :-O :zzz:
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 262 / 8 / 0
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 16 / / 0
Chlorprothixenum 50mg
Hypermegazajebiścina 50mg
  • 361 / 41 / 0
^ o tak, dwie takie tabletki powalily mnie na kilkanaście godzin
Mój osobisty ulubiony mix na sen to dwa klony plus jedna alpra, śpię jak dziecko.
  • 52 / 2 / 0
Gdybym nie miał wyrobionej tolerancji to:
1. mianseryna
2. Mirtazapina
3. zolpidem
4. Chlorprothixen
a najlepiej combo np; Chlorprothixen 100mg + zolpidem 20mg
Uwaga! Użytkownik PlayVip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
A nie próbowaliscie melatoniny ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 270 / 26 / 0
16 lutego 2018UJebany pisze:
A nie próbowaliscie melatoniny ?
Nie wiem czy sobie wkręcałem ale po melatoninie (5mg) potrafiłem się obudzić po godzinie z grubym lękiem. Kilkukrotnie próbowałem i zawsze się kończyło tak samo .
Uwaga! Użytkownik ludecki12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 2 / 0
Nie. Na pewno bym nie zasnął. Chyba, że dzień wcześniej spałbym z dwie godziny.
Uwaga! Użytkownik PlayVip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12637 / 2444 / 0
Jadłem Melatoninę. Działanie na granicy placebo.
Od siebie polecam mianserynę w niskiej dawce (np. 10 mg).
Dobrą opcją jest też Zaleplon. Ma najkrótszy czas działania z Z drugs i rano wstaje się, jakby nigdy nic. Byle nikt nie próbował tego wciągać, jak zolpidem (urywa nos).
  • 585 / 62 / 0
po raz 9999-tny powtorze i podkresle co wyzej napisane ze mianseryna w malych dawkach jest niesamowita. u mnie 10 mg zalatwia robote mimo dtx od benzo. do tego dodaje melatonine, ale to pewnie tylko 1% calego dzialania.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.