BTW - przypomnial mi sie sposob na przedwczesny wytrysk, ale nie tylko :) Kiedys mnie pewna dziewucha tego nauczyla - jak juz sie dochodzi, a nie chce sie konczyc, to naciska sie palcem punkt znajdujacy sie pod jadrami - dojdziesz, ale za chwile dalej jestes gotowy do akcji :)
k00n pisze: Co to kurwa jest? Hyperreal czy forum "młody urolog"? :-/
Rzeczywiście HR schodzi na psy...
do wątku - amph - można dojść, orgazm w porządku, ale trzeba długo walczyć, niepełna erekcja.
metkat - raz udało mi się dojść, słaby orgazm, słaba erekcja.
kodeina/morfina/heroina - dla mnie w tym temacie działają tak samo, oprócz blokowania popędu, znieczulają tak dobrze, że dojść na prawdę ciężko, jesli już się uda, to orgazm jest b. słaby.
najlepiej jest po dobrze dobranych dawkach alkoholu i mj. niebo proszę pana, niebo.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
polecam MJ(nie za dużo), alko(nie za dużo!) i najlepszy z najlepszych do tego celu... gbl! jeżeli idzie o przedłużanie czasu do wytrysku przy utrzymaniu erekcji na 100% to jest rewelacja, orgazmy też kosmiczne
tylko czasami trudno dojść
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.