BTW - przypomnial mi sie sposob na przedwczesny wytrysk, ale nie tylko :) Kiedys mnie pewna dziewucha tego nauczyla - jak juz sie dochodzi, a nie chce sie konczyc, to naciska sie palcem punkt znajdujacy sie pod jadrami - dojdziesz, ale za chwile dalej jestes gotowy do akcji :)
k00n pisze: Co to kurwa jest? Hyperreal czy forum "młody urolog"? :-/
Rzeczywiście HR schodzi na psy...
do wątku - amph - można dojść, orgazm w porządku, ale trzeba długo walczyć, niepełna erekcja.
metkat - raz udało mi się dojść, słaby orgazm, słaba erekcja.
kodeina/morfina/heroina - dla mnie w tym temacie działają tak samo, oprócz blokowania popędu, znieczulają tak dobrze, że dojść na prawdę ciężko, jesli już się uda, to orgazm jest b. słaby.
najlepiej jest po dobrze dobranych dawkach alkoholu i mj. niebo proszę pana, niebo.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
polecam MJ(nie za dużo), alko(nie za dużo!) i najlepszy z najlepszych do tego celu... gbl! jeżeli idzie o przedłużanie czasu do wytrysku przy utrzymaniu erekcji na 100% to jest rewelacja, orgazmy też kosmiczne
tylko czasami trudno dojść
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.