BTW - przypomnial mi sie sposob na przedwczesny wytrysk, ale nie tylko :) Kiedys mnie pewna dziewucha tego nauczyla - jak juz sie dochodzi, a nie chce sie konczyc, to naciska sie palcem punkt znajdujacy sie pod jadrami - dojdziesz, ale za chwile dalej jestes gotowy do akcji :)
k00n pisze: Co to kurwa jest? Hyperreal czy forum "młody urolog"? :-/
Rzeczywiście HR schodzi na psy...
do wątku - amph - można dojść, orgazm w porządku, ale trzeba długo walczyć, niepełna erekcja.
metkat - raz udało mi się dojść, słaby orgazm, słaba erekcja.
kodeina/morfina/heroina - dla mnie w tym temacie działają tak samo, oprócz blokowania popędu, znieczulają tak dobrze, że dojść na prawdę ciężko, jesli już się uda, to orgazm jest b. słaby.
najlepiej jest po dobrze dobranych dawkach alkoholu i mj. niebo proszę pana, niebo.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
polecam MJ(nie za dużo), alko(nie za dużo!) i najlepszy z najlepszych do tego celu... gbl! jeżeli idzie o przedłużanie czasu do wytrysku przy utrzymaniu erekcji na 100% to jest rewelacja, orgazmy też kosmiczne
tylko czasami trudno dojść
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.