musisz być egocentrykiem, że w tak zupełnie nieśmiałym temacie o tym, jak ominąć w Polsce pewne ograniczenia, wbiłeś swój "badyl" i zrobiłeś sobie miejsce na podkreślenie swojej obecności poprzez rozmowę na zupełnie inny temat. Niech Cię nie boli, ktoś że żyje tak czy inaczej
jestem niestety bardzo dojrzały
zresztą wogóle nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi a tylko wyjąłeś jedno zdanie z kontekstu.
Ps. Jestem kobietą jakby co <_<
dużo ludzi twierdzi że jestem cierniem wbitym w ich dupe , więc może masz racje ?
wolf74 pisze: Bóg jest jeden , katolicki , mahometan , żydów , a nawet ateistów , jeśli w to nie wierzysz możesz równie dobrze oddawać cześć bogom na olimpie . Bóg jest jeden , a to że są spory wród jego czcicieli jak ma się do niego modlić to ON sam rozsądzi w Czasach Ostatecznych kto miał rację.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Bez obrazy ale pierdzielisz. Ja tez jestem katolikiem, ale dlaczego mam niedopuszczać, że obok naszego Boga w niebie nie siedzi tam obok Budda czy inny Allach? Prwada taka, że dowiemy się słuszności naszych czynów i naszej wiary dopiero po smierci.
Katolik wierzy w Boga Jedynego Stworzyciela . idt
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.