musisz być egocentrykiem, że w tak zupełnie nieśmiałym temacie o tym, jak ominąć w Polsce pewne ograniczenia, wbiłeś swój "badyl" i zrobiłeś sobie miejsce na podkreślenie swojej obecności poprzez rozmowę na zupełnie inny temat. Niech Cię nie boli, ktoś że żyje tak czy inaczej
jestem niestety bardzo dojrzały
zresztą wogóle nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi a tylko wyjąłeś jedno zdanie z kontekstu.
Ps. Jestem kobietą jakby co <_<
dużo ludzi twierdzi że jestem cierniem wbitym w ich dupe , więc może masz racje ?
wolf74 pisze: Bóg jest jeden , katolicki , mahometan , żydów , a nawet ateistów , jeśli w to nie wierzysz możesz równie dobrze oddawać cześć bogom na olimpie . Bóg jest jeden , a to że są spory wród jego czcicieli jak ma się do niego modlić to ON sam rozsądzi w Czasach Ostatecznych kto miał rację.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Bez obrazy ale pierdzielisz. Ja tez jestem katolikiem, ale dlaczego mam niedopuszczać, że obok naszego Boga w niebie nie siedzi tam obok Budda czy inny Allach? Prwada taka, że dowiemy się słuszności naszych czynów i naszej wiary dopiero po smierci.
Katolik wierzy w Boga Jedynego Stworzyciela . idt
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.