Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 3 / 0
@Czoug valium albo relanium nie nadaje się rekreacyjnie.
  • 1339 / 339 / 13
Przecież to jedno i to samo %-D

Żadne benzo nie nadaje rekreacyjnie tbh
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 304 / 19 / 0
Jaką dawke diazepanu wzia CB jako zabezpieczenie do tramadolu? Dawki okolo 600-700 mg. Oraz patrzac na dlugi okres poltrwanie diazepanu to czy na naastepny dzien moge przyjac mniejsza dawke aby dalej bylo skuteczne antydrgawkowe zabezpieczenie?
  • 107 / 32 / 0
Diazepam z kofeiną i mj to bardzo miłe połączenie.

scalono - detronizator

Po kilku dniach na diazepamie (20-30 mg), stwierdzam, że substancja jest znacznie bardziej amnezyjna niż alprazolam, ale równie miła i przyjemna. Potencjał uzależniający równie wysoki. Dla osób z GAD, prowadzących bardzo stresujący tryb życia i z wystrzelonym kortyzolem, substancja jest wspaniała, im więcej tym podobnych problemów tym łatwiej się wjebać i uzależnić.
Dlatego bezwzględnie trzeba sobie lejce zakładać i trzymać się za mordę, bo po, załóżmy trzech dniach, jak się już elegancko w mózgu rozkręci, popłynąć jest wyjątkowo łatwo...
  • 5801 / 1195 / 43
Tylko te 5mg to troszkę mało.
Powinny być tabletki 10mg - to standardowa dawka.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 85 / 30 / 0
Diazepam to chyba moje ulubione benzo.
Właśnie teraz piszę tego posta, będąc pod wpływem (w takiej właśnie kolejności): diazepam - 8 mg, jedna Warka zwykła, buprenorfina 8 mg i właśnie teraz, dopalam spliffa z fajnego hashu.
Efekty są idealne, czuję się bardzo wyluzowany i spokojny, a wręcz czuję się „bezpieczny” wewnątrz, ciężko mi to wytłumaczyć.
Niestety nad głową, wisi mi esej do napisania na studia - normalnie piszę je dosłownie w tym samym dniu w którym trzeba je oddać, ale dzisiaj czuję „to coś” i chyba machnę skubańca, ot tak.
Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik LittlePossessedRock nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 768 / 105 / 0
Diazepam jest fajny. Mnie nawet 2 mg lekko uspokaja chociaż mam tolerke na 2-3 mg Clona. Uspokaja serducho, myśli.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 304 / 19 / 0
Nie mialem duzej stycznosci z benzo a z rolkami szczegolnie. Niedawno za pierwszym razem zarzucilem 20 mg i mnie fajnie zmulilo do spanka ale pozniej 40 mg i zero jakiejkolwiek sennosci. Uspokojenie tez tak srednio czuje. Myslalem ze bede po nich taki wyluzowany
  • 27 / 6 / 0
Ostatnio diazepam zaczął być moim ulubionym benzo. Niweluje lęki, przyjemnie uspokaja, a przede wszystkim jest uniwersalny. Na moje ataki paniki niestety nie jest aż tak skuteczny jak alpra, ale za to przed jakimś stresującym wydarzeniem czy spotkaniem 10-15mg jest ideolo.
A w moim przypadku 720mg kodeiny + 15mg diazepamu + lekkie piwko i jakaś gra/muzyczka powoduje cudowne rozpływanie się.
żyj krótko, umieraj młodo, pozostaw atrakcyjne zwłoki
  • 288 / 34 / 0
Zawsze brałem sobie doraźnie alpre w dawkach 0,5-1mg bo tyle mi wystarcza i po niej czuję sie elegancko, tak jak powinno być po benzo, ale zachęcony opiniami z tego forum i czasem działania zamotałem sobię relanium 5 mg. Pierwsza wrzutka testowa wczoraj 5 mg, coś tam niby zaczęło smyrać ale słabo więc dorzuciłem 2,5 mg i za 30 minut nastepne 2,5 mg co dało łącznie 10 mg. Po jakiejś godzinie mega chujowe samopoczucie, zero relaksu tylko nerwowość, jakieś dziwne mdłości, niechęć do rozmów z ludźmi. Czułem się jak na jakiejś lekkiej zwale i o 21 już leżałem w łóżku bo nie miałem ochoty na nic. W nocy też przebudzanie i jakieś bezsensowne lęki o błachostki które nasilały się do rangi wielkiego problemu, musiałem skontrować alprą i dopiero usnąłem. O co może chodzić? Za duża dawka na początek czy po prostu chujowo toleruje diazepam i nie robić więcej podejść?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.