25 września 2017Uroboros pisze::hug:, wróciła nasza nieoficjalna księżniczka25 września 2017Hexe pisze: Siemasiemasiemasiemasiema!![]()
. Dalej nie spiesz?
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Ojejka, pamiętam czasy, gdy musiałam wrzucać 450 mg na jeden raz. Mój portfel był wtedy taki cienki i pusty. I obsrywałam się na myśl, że zaraz mogłoby zabraknąć na nową porcyjkę, bo już nawet nie chodziło o wygrzanie, tylko o brak skręta. Chociaż wygrzanie zawsze było witane z otwartymi ramionami.
25 września 2017tur3k pisze: (od czasów pamiętnego rykoszetu, pierdolę taki biznes) ;)
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Btw. nie chciałby ktoś porozmawiać na jakimś gg albo jakieś czacie, cokolwiek? Mam straszną ochotę porozmawiać przez tą kode.
25 września 2017Uroboros pisze: Mowa o 0,5g butyr-fentanylu IV:)?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.