Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 2976 / 256 / 0
Gryzę bo szybciej działa (i mocniej, ale krócej) - sprawdzone. A co do kodeiny z paracetamolem iv (tak, parasyf można podawać iv) to wiadomo że sporo antyhistaminek, do tego powolne podawanie z dużej pompki (20stki albo nawet 50-tki) i obserwowanie reakcji, samobójcą nie jestem (od czasów pamiętnego rykoszetu, pierdolę taki biznes %-D ) ;)
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
25 września 2017Uroboros pisze:
25 września 2017Hexe pisze:
Siemasiemasiemasiemasiema! :heart:
:hug:, wróciła nasza nieoficjalna księżniczka :heart:. Dalej nie spiesz?
Ajax! :D Cieszę się, że się cieszysz. :hug: No coś tam se czasami przyteguję, nie zaprzeczę. %-D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 8103 / 914 / 0
Po co walic antka i.v. to nie morfina czy heroina.Dobra biodostepnosc ma p.o.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 95 / 6 / 0
Poleciało 450 i grzeje fajnie, była nawet euforia i rozjeżdżające się oczy. Szkoda tylko, że jutro muszę wcześnie wstać i nie nacieszę się długo tym pięknym stanem.
  • 2976 / 256 / 0
Bo raporty są na tyle rozbieżne (i niektóre zachęcające) że warto (wg mnie, nie namawiam nikogo) spróbować. W sumie jako pierwszy na necie (tak, nawet po ang nie znalazłem) opisałem efekty dożylnego podawania selegiliny (iMAO), więc jestem na tyle pojebany aby to zrobić i na tyle ostrożny aby mieć kogoś "pod ręką" w razie czego ;)
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
To da się Antka iv? :o
Ojejka, pamiętam czasy, gdy musiałam wrzucać 450 mg na jeden raz. Mój portfel był wtedy taki cienki i pusty. I obsrywałam się na myśl, że zaraz mogłoby zabraknąć na nową porcyjkę, bo już nawet nie chodziło o wygrzanie, tylko o brak skręta. Chociaż wygrzanie zawsze było witane z otwartymi ramionami.
  • 1794 / 124 / 0
25 września 2017tur3k pisze:
(od czasów pamiętnego rykoszetu, pierdolę taki biznes %-D ) ;)
Mowa o 0,5g butyr-fentanylu IV:)?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 95 / 6 / 0
Ja miałem tylko raz skręta po U, i to takiego kilkugodzinnego tylko. Nie dopuściłbym raczej do skręta nawet na najgorszym głodzie psychicznym, bo nie mogę zawalić tego roku i pozwolić sobie na tydzień cierpienia w łóżku.
Btw. nie chciałby ktoś porozmawiać na jakimś gg albo jakieś czacie, cokolwiek? Mam straszną ochotę porozmawiać przez tą kode.
  • 1509 / 223 / 0
No to rozmawiaj, od tego knajpa!
  • 2976 / 256 / 0
25 września 2017Uroboros pisze:
Mowa o 0,5g butyr-fentanylu IV:)?
100mg b-fa iv przy tolerce gdzie 300mg kody robiło całkiem miło (i o wiele dłużej niż dzisiaj), a z majką miałem do czynienia dosłownie parę razy w przeszłości. Zejdę z tego świata jak pierdolnie mnie meteoryt, wcześniej chyba nie ma opcji ;]
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.