Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 2976 / 256 / 0
Gryzę bo szybciej działa (i mocniej, ale krócej) - sprawdzone. A co do kodeiny z paracetamolem iv (tak, parasyf można podawać iv) to wiadomo że sporo antyhistaminek, do tego powolne podawanie z dużej pompki (20stki albo nawet 50-tki) i obserwowanie reakcji, samobójcą nie jestem (od czasów pamiętnego rykoszetu, pierdolę taki biznes %-D ) ;)
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
25 września 2017Uroboros pisze:
25 września 2017Hexe pisze:
Siemasiemasiemasiemasiema! :heart:
:hug:, wróciła nasza nieoficjalna księżniczka :heart:. Dalej nie spiesz?
Ajax! :D Cieszę się, że się cieszysz. :hug: No coś tam se czasami przyteguję, nie zaprzeczę. %-D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 8103 / 914 / 0
Po co walic antka i.v. to nie morfina czy heroina.Dobra biodostepnosc ma p.o.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 95 / 6 / 0
Poleciało 450 i grzeje fajnie, była nawet euforia i rozjeżdżające się oczy. Szkoda tylko, że jutro muszę wcześnie wstać i nie nacieszę się długo tym pięknym stanem.
  • 2976 / 256 / 0
Bo raporty są na tyle rozbieżne (i niektóre zachęcające) że warto (wg mnie, nie namawiam nikogo) spróbować. W sumie jako pierwszy na necie (tak, nawet po ang nie znalazłem) opisałem efekty dożylnego podawania selegiliny (iMAO), więc jestem na tyle pojebany aby to zrobić i na tyle ostrożny aby mieć kogoś "pod ręką" w razie czego ;)
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
To da się Antka iv? :o
Ojejka, pamiętam czasy, gdy musiałam wrzucać 450 mg na jeden raz. Mój portfel był wtedy taki cienki i pusty. I obsrywałam się na myśl, że zaraz mogłoby zabraknąć na nową porcyjkę, bo już nawet nie chodziło o wygrzanie, tylko o brak skręta. Chociaż wygrzanie zawsze było witane z otwartymi ramionami.
  • 1794 / 124 / 0
25 września 2017tur3k pisze:
(od czasów pamiętnego rykoszetu, pierdolę taki biznes %-D ) ;)
Mowa o 0,5g butyr-fentanylu IV:)?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 95 / 6 / 0
Ja miałem tylko raz skręta po U, i to takiego kilkugodzinnego tylko. Nie dopuściłbym raczej do skręta nawet na najgorszym głodzie psychicznym, bo nie mogę zawalić tego roku i pozwolić sobie na tydzień cierpienia w łóżku.
Btw. nie chciałby ktoś porozmawiać na jakimś gg albo jakieś czacie, cokolwiek? Mam straszną ochotę porozmawiać przez tą kode.
  • 1509 / 223 / 0
No to rozmawiaj, od tego knajpa!
  • 2976 / 256 / 0
25 września 2017Uroboros pisze:
Mowa o 0,5g butyr-fentanylu IV:)?
100mg b-fa iv przy tolerce gdzie 300mg kody robiło całkiem miło (i o wiele dłużej niż dzisiaj), a z majką miałem do czynienia dosłownie parę razy w przeszłości. Zejdę z tego świata jak pierdolnie mnie meteoryt, wcześniej chyba nie ma opcji ;]
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.