4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 82 / 5 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Tak a propos tych, co mysla, ze juz zdelegalizowali, to widzialem gdzies w internecie sklep z mefedrone, ktory zamknal dzialalnosc z powodu delegalizacji w dniu 10.06 :D
Ciekawe iloe osob spuscilo wtedy swoje zapasy do kibla, albo cos w tym stylu ;p
Słyszałam od znajomych, że w Krakowie już "wycofali ze sprzedaży". Zaszli do jakiegoś "shopu" i zonk, ni mo. To prawda?
Uwaga! Użytkownik MrowkiAtakujaLas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
@Pan czy Pani

pisałem to z ironią kolego, wystarczy poczytać moje posty kilka stron wstecz.

Wszędzie teraz jest napisane , że mefedron wycofany. Jak z tym jest?
Nie na wszystkich sklepach
  • 82 / 5 / 0
eis pisze:
@Pan czy Pani

pisałem to z ironią kolego, wystarczy poczytać moje posty kilka stron wstecz.

Wycofany? Wczoraj kupiłam w sercu Podlasia. Więc chyba nie jest aż tak źle :)
Uwaga! Użytkownik MrowkiAtakujaLas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
mef mają bodajże wycofać w sierpniu 2011 w Polsce
  • 2814 / 14 / 0
@gwatemel:Źródło proszę,bo uważam to za nieprawidłową informację,gdyż sprzeczną z moimi wiarygodnymi źródłami.
eis pisze:
Legalny,zresztą w temacie który wspominałem wcześniej jest jasno napisane kiedy.
eis pisze:
Z tego co się orientuje Chińczycy robią kłopot,nie każdy ma źródło.Czy jeśli przesyłka idzie przez kraj w którym zdelegalizowano to znaczy,że powinna zostać zniszczona i nie dostarczona,bo zawiera kontrolowane substancje w kraju,w którym jest to niedozwolone?
Tak a propos tych, co mysla, ze juz zdelegalizowali, to widzialem gdzies w internecie sklep z mefedrone, ktory zamknal dzialalnosc z powodu delegalizacji w dniu 10.06
Wyszli z twarzą ;) A wystarczyło zmienić asortyment...Obroty mniejsze,ale dalej jakieś.Może nie chcieli ryzykować dalej kontroli skarbowej,czy czegoś.
Ciekawe iloe osob spuscilo wtedy swoje zapasy do kibla, albo cos w tym stylu ;p
0?Polacy to sprytny naród i nie odda tak łatwo coś co ma,wykorzystali by do końca.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 1 / 0
mef jest właśnie delegalizowany, miesiąc temu było posiedzenie sejmu i nikt nie zagłosował przeciw delegalizacji. 7-9 lipca ustawe przyjmie senat nie wprowadzajac żadnych poprawek, później 14 dni na podpis nowego prezydenta, potem vacatio legis i koniec mefa :finger:
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2010 przez fouc, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 246 / 1 / 0
a czemu to nieodpowiedni temat do rozmawiania o ustawie?
  • 2814 / 14 / 0
Bo jest od tego temat "Dopalacze? Mamy już gotowy projekt nowelizacji ustawy" i nie ma sensu pisać rozważań w 20 tematach naraz. :wall:

Nie pisz posta pod postem,jeśli masz możliwość edycji.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 32 / 0
chopaki potrzebuję odpowiedzi na szybko:

w jakichś solach siedzi jeszcze mefedron w odpowiednich dawkach? koko, kokolino czy inne huje?
  • 481 / 6 / 0
'Inne chuje' tam najwiecej podobno siedzi :finger:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.