Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 190 / 34 / 0
@pomasujplecki jak masz zwykły medikinet a nie cr to sniff bardzo szybko schodzi, około pół godziny fazy, lepiej doustnie to bierz jeśli musisz.

Do sniffu w większych dawkach chyba lepszy jest cr bo tak szybko nie schodzi, tylko ciężko rozdrobnić te niebieskie kulki

Spróbój jakoś zahamować tą chęć na dorzucanie.
Tylko nie doprawiaj alkoholem bo jak ci sie EPH w wątrobie wytworzy to tym bardziej będziesz dorzucał
Potem witaminy c dużo żeby wypłukać te toksyyny z organizmu
  • 3245 / 556 / 0
Faktycznie per oral nie robi takiego ciśnienia na wrzucanie znaczy się dłużej działa i płynniej schodzi.
Mam w mózgu taki dopaminogrzmot że az seks tak długo go niewzmaga.
Ja chyba odwołam dzisiejsze sprawy na mieście, wezmę benzo i idę spać.
Depresji się nie boje bo i tak ja mam, nie chce ryzykować że za 6h coś mi pierdolnie i się nienaprawi.

Ciekawe czy seks na takim inhibitorze jest równie zniewalający jak ten na fecie. Nie porównam bo ponad rok stima nie wziąłem, jedynie leki zamulacze ale nie sprawdze nawet sam bo niemożliwym jest go postawić do pionu.
Żyłka w oku aż pękła, zaczynam się bać o zdrowie przez lęki, kończę ten ciąg i idę spać .
Coś polecacie wziąć po za benzo i witaminami, co bym się obudził po tej zarwanej dobie i od 40 godziny bez snu na podbitej dopaminie.
Mowa jest niewyraźna. Szczęka lata jak łopata. kodeiny nie będę brał bo nie wiem czy mi nie zaszkodzi chyba że zadziałała korzystnie np na serducho to wezmę, jak nie to biorę benzo i idę spać.

Mega mocne skurwysynstwo, za każdym razem poziom dopaminy się zwiększa po dorzutce mam wrażenie, ciekawe jak by finalnie się to skończyło, czy niewydolnośc krążeniowa czy psychoza.

Wolę nie sprawdzać.

Ciężko teraz odróżnić co ma podloze lękowe bo przestałem myśleć logicznie ale coś mi mówi że przeniuchanie całej paczki dziesiątek MPH w ciągu doby jest bardziej niebezpieczne niż nocki na ketonach albo pseudoefedryna, a po nich bywa mocno toksycznie. Tylko chyba już zaomnialem jak to jest.

Kurwa pamiętajcie nie cpajcie tego jak was pokusi impreza, jest za silne, niby hamuje wychwyt zwrotny dopaminy która się nie agonizuje jak po stimach a pizda jest nieziemska. Chwilę mija, ciśnienie na dorzutke i wchodzi mocniej i tak można chyba bez końca.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1121 / 157 / 0
@pomasujplecki Haha o kurwa, ale żeś najebał postów, od wczoraj tak sobie kminiłem że ładnie Cię porobiło ;D Przypomina mi to trochę mój lot na 4F-MPH gdzie miałem parę lat temu podobnie, ale przesadziłem z substancją i miałem lęki, schizy jak po alfach, dlatego też nadal mam obawy co do tej grupy substancji. Obecnie jestem ponad miesiąc czysty i dam sobie na razie spokój z MPH, bo czuje że mogę skończyć jak to na starego stimiarze przystało, a nie chcę narobić przypału znowu %-D Ja chciałbym wrzucać codziennie 5mg MPH od pn do pt., weekendy wolne, ale to są tylko moje plany, a mogłoby być całkiem inaczej ;D
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 3245 / 556 / 0
Tak to prawda, sam mam bekę ale to dobrze. Bycie supersoba jest fajnym doświadczeniem, mało który drag oddaje to w pełni bez obłędu w działaniach których potem sie bardzo mocno żałuję.
Oby tylko szkody się nie narobiły większe niż się bałem na stanach lękowych. Bo to jednak można dawka, ale myślę że ketony byłyby bardziej niebezpieczne dla zdrowia.

Widzę w tym potencjał większy niż myślałem na depresje ale jednak musiałbym brać tabletki o przedłużonym uwalnianiu. Nie wiem czy to zdrowe jest na dłuższą metę.
Ciąg przestał mi przeszkadzac po chwilowej panice od naspedowania się mega ale minął gdy po prostu polykalem te tabletki. Między czasie zająłem się czymś, połatałem trochę po mieście, czułem się bardziej lepsza wersja niż po tych ssrich jebanych.

Ale przesadziłem z dawką, wziąłem prawie dwa opakowania, kilka tabsow zostawię na jutro na wypadek mocnych myśli depresyjnych. Zawsze mogła stać się jakaś krzywda ze strony organizmu, przy lękach się myśli o tym nie racjonalnie. Ale tak naprawdę ma się to w dupie.

Najważniejsze że po takim mocnym grzmocie nie ma tej mefedronowej zwały przy której człowiek odwiedza piekło bo po tym ile dziś naodpierdalalem w tym nawet spontaniczny seks z jakas laska z Tindera, ale miałem gadane jak chuj. Musiałem poczuc ten orgazm życia. Nie wiem jak bym się z tym czuł. Napisano czeka mnie mocny powrót do siebie ale jeśli bozia wybaczy to było zajebiście 😂

• 188 / 15 / 0
dobre to? jak speed? 30 mg CR
  • 190 / 34 / 0
@szpiku15 jak chcesz rekreacji z wersji CR to pokrusz jakas szpachelką na drobny pył i wciągnij połowe na początek.
Przed tym coś zjedz bo sie w tłuszczach lepiej rozpuszcza
  • 1174 / 228 / 23
@szpiku15
Ja zanim zacząłem to używać z głową i chciałem się chwilę zabawić to wsypywałem do karteczki, kartkę zaginałem i jechałem butelką jak wałkiem. Jednak zamiast wciągania tego nosem możesz dorzucić 50mg sody i pod język i zadziała mocniej, ale uwaga, bo to nawet subiektywnie działało jak mnożnik x1.5 lub x2.

Jednak odradzam tego ćpać, już lepiej kupić coś innego a to zostawić do nauki/sportu czy czegoś normalnego.
  • 188 / 15 / 0
A zjedzone dwie tabletki po 30 mg CR jak powinny zadziałać bez tolerki ? normalnie połknięte.
Jaram blanty i klona z rana 2 mg :P

scalono - WRB

przypomina działanie amfetaminy to chociaż? rozmyślam wziąć dwie 30 tki . CR
  • 190 / 34 / 0
@szpiku15 dosyć przypomina uliczną żenioną amfetamine.
Jak chcesz rekreacji to wciągnij 15mg nosem.
Biodostępność po to 30%, donosowo 100%(-straty wynikające z samego wciągania)
Jak połkniesz CR to połowa dawki wejdzie po około 30minutach, a reszta po około 3h.
Czyli połykając CR przyswoisz tak jakby 15% dawki najpierw i kolejne 15% po 3 godzinach
Możesz wypić przed troche wody z solą, wzmocni działanie, tylko nie za dużo tej soli wariacie
  • 3245 / 556 / 0
Bardzo zbliżona ale mechanizm inny.

Mi już schodzi ten metylofenidat całkiem. Zjadłem dużo i mam nadzieję że szkód nie będzie ale zjazd zaczyna być przepotezny, nie pomaga nawet kodeina. Bardzo silna depresja i bezsens, takie uczucie w stylu " jest mi tak źle że chciałbym z kimś pogadać i mieć kogoś bliskiego memu sercu"
Ale paradoksalnie nie ma ochoty kontaktu z ludźmi.
Będzie pewnie jeszcze gorzej ale jakoś to przetrwam i do nowego roku wyczyszcze organizm z uzależnień.

Nad MPH się jeszcze zastanowię bo ma mega potencjał i idealnie by się nadal do nauki brany tylko w ten czas i tylko raz, ale po tym ciągu dam sobie czas o nim zapomnieć.

Nie wiem czy nie pogłębi depresji więc jeśli już to razem z paroksetyna.

Najbliższe dni czeka mnie sporo refleksji nad swoim życiem. Zjazd na pewno do tego zmusi.

Czas na przerwę od forum i używek.
A po nowym roku sam zadecyduje co dalej czy pełna abstynencja czy leki

Zablokowany
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.