i mimo ze degenerowalem sie 2 lata to w 2 dniu juz jakby poczulem wolnosc po prostu, jakby ktos ze mnie zdjal lancuch. a wczesniejsze proby zawsze konczyly sie duposciskiem. ja mialem juz tak zle w zyciu na samym dnie bez wyjscia ze postanowilem sie modlic i Bog mnie uratowal ;) Wiec nawet jak nie wierzysz, sprobuj poprosic o uwolnienie, nie masz nic do stracenia a mozesz wygrac zycie, naprawde ja nie majac nicz procz sladow po kluciu i depresji w ciagu roku spelnilem marzenia.
ja latam
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Az tyle hajsu nie bedzie zeby postawic domek z 10 pietrami, mimo wszystko zycze szczescia.
A wracajac do postu, sprobujcie uwierzyc do stracenia nie ma nic a zyskacie nowe zycie pelne szczescia
ja latam
ze udalo mi sie wyjsc,
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim - taurinnn
ja latam
Tramalu nie biorę już długo, alpry nie brałam wczoraj i średnio mi się zasypiało, ale ujdzie. Jest naprawdę dobrze, chociaż zaczyna się najgorsza faza dla mnie, czyli narko-sny. Bo nawet jak w ciągu dnia uda mi się o tym nie myśleć, to we śnie jestem ofiarą uzależnienia. A potem to rozpamiętuję.
ja latam
ja latam
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.