Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
2. Jaki jest potencjał uzależnienia w przypadku mikrodozowania co jakiś czas w bardzo stresujących sytuacjach?
3. Czy mikrodozowanie jest możliwe i czy ma jakikolwiek sens? Jeśli tak, to w jakich dawkach? Czy należy to odmierzać pipetą automatyczną, czy jest jakiś inny sposób?
4. Chcę zaznaczyć, że brałem najdłużej prawie 2 miesiące codziennie lorazepam praktycznie nie przekraczając dawki 1mg/d, odstawiłem w ciągu 1 dnia bez spektakularnych efektów ubocznych nie licząc 5h ataku paniki. Nigdy nie stosowałem benzodiazepin jako środka relaksacyjnego i nie czuję potrzeby ich brania. Czy GBL może wywołać - przy stosowaniu jedynie terapeutycznym - silne uzależnienie?
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
W sumie wszystko zależy od nastawienia, podejscia i przyzwyczajenia.
Jesli bedzisz stosować tylko do konkretnych sytuacji to jak najbardziej jest mozliwy uzytek bez uzależnienia. Grunt to zelazne zasady i nie wrzucanie "ot tak sobie - bo nudno".
Raz w tyg. jest dość bezpiecznie.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.