Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 73 / / 0
Spotkalem nauczycielke, nawrzucalem jej, zataczajac sie wbilem sie w autobus i oplulem kierowce.. od tego czasu w dupie alkohol, same glupie pomysly :P
  • 803 / 40 / 0
kurwa ale mi humor poprawiacie (bez obrazy)
u mnie picie bez ćpania = wesoły wandal lub agresor (+jak jestem najebany to często próbuję kupić coś od nieznajomych)
kiedyś miałem takie klimaty że z nożem kuchennym się po ulicach bujałem, tudzież rozpoczynałem rozmowę z nieznajomymi jowialnym "co jest kurwa?" zebrałem raz wpierdol lekki jak koleś pobiegł po kumpli, inny skurwiel omal mnie kosą nie przeżegnał za ten tekst, ludzie go odciągneli, z policją to miło się gada do czasu mandatu lub wpierdolu
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 2466 / 15 / 0
london5 pisze:
Ostatnio : Rozjebany łeb po melanżu, szycie, szpital, szwy na ryju ( 17 ) i moralniak.
Moralniak wraz ze stażem przechodzi i zamienia się w niezłą beke
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 5801 / 1191 / 43
Ale blizny zostają...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 858 / 19 / 0
winotu pisze:
Domyślam się, że kilka szyb to >250zł, ale potwierdź proszę, żeby było wiadomo, gdzie za jakiś czas znowu znikniesz.
dokladnie tam byol napisane powyzej 251zl jakby nie mogli napisac mandatu :wall: a te szyby to podobno duze jakies byly nie pamietam za duzo szczegolow wiem tylko ze jechalem do szpitala na sygnale %-D
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 5801 / 1191 / 43
A ten denat to rozrabiałeś czy coś ? Pierdolisz, że tak na hejnała wlałeś.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 858 / 19 / 0
no normalnie

0.5l na 1l coli najtanszej i reszta do zapitki wiecej nie ma sensu i tak tej goryczy sie nie zabije niczym

ale i czystego tez juz walilem nie jest taki straszny jak mowią po prostu bierzesz lyka i od razu zapitka i dopiero polykasz
z doświadczenia napisze ze nie ma lepszej zapitki niz cola probowalem juz z wszystkim lącznie z wodą (desperado %-D)
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 3955 / 147 / 0
White_Power pisze:
london5 pisze:
Ostatnio : Rozjebany łeb po melanżu, szycie, szpital, szwy na ryju ( 17 ) i moralniak.
Moralniak wraz ze stażem przechodzi i zamienia się w niezłą beke
nie, nie. moralniak z wiekiem jest wiekszy i czestszy, to znak dojrzewania psychiki i pierwsze przejawy odpowiedzialnosci. jezeli z wiekiem moralniak Ci zanika to zaliczasz regres, znaczy, ze zmierzasz w zla strone. :old:
  • 163 / 5 / 0
jak pilem spiryt to rozrabialem go z fanta albo szlepsem jakims owocowym wlewajac go do butelki
wczoraj pilem wode i powiem ze jakosc wody coraz gorsza
  • 54 / / 0
idziemy do klubu, ja juz tak najebany ze lezałem w krzakach jakis koles sie mnie spytał czy wszytsko ze mna ok a ja otworzylem oczy i ucieklem, dalej pod klubem powiedziałem jakiemus szlaufowi ze ma fajna dupe kilka min pozniej przybiega kumpel mowi zebym spierdalł bo mnie jakis dzikus chce nawpierdalac, uciekalem kawałek czekam na kumpli z 10 min i widze jakis stary zardzewiały rower na dodatek była zima, biore ten rower pamietam ze mi przeleciało przez mysl ze pierdole to prawo jazdy jade do domu, zjechałem z 30m z gorki wyjebałem sie wracam na gore czekam kumple juz sa, bierzemy ten rower jezdzimy az w koncu zjezdzajac z zjazdu dla inwalidow wyjebalem sie na bark bol jak skurwysyn ale co tam wrocilem do domu rano budze sie na kacu i do szpitala okazalo sie ze mam skręcony, mialy byc 3 miechy w gipsie ale gips mnie tak wkurwiał ze po tygodniu go sam zdjąłem bo bark wydawał sie sprawny i działa po dzis dzien, jebac alko wole sie najarać przynajmiej nic mi sie nie stanie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.