Najlepiej klepał mnie sort w żółtych kryształkach-igełkach, aż ciarki mnie przechodzą a myśl o nim...
wycięto off-top + ewentualny tekst, który mógłby być kontekstem do kontaktu w sprawie danej substancji /d5
Najlepiej na mnie grzyby pod tym względem działały.
Grzyby i 2cb - zajebisty bodyhigh
Może jakby to jakoś opakować w kapsułki to bym mógł to opanować. Płyn jakoś tak mi się źle kojarzy. Ktoś się napije przez pomyłkę 20 ml i po nim. Ale chyba nie odważę się.
Coś pięknego
Szkoda tylko, że ocknąłem się na tej podłodze jakiś czas później bo leżałem nieprzytomny.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.