Najlepiej klepał mnie sort w żółtych kryształkach-igełkach, aż ciarki mnie przechodzą a myśl o nim...
wycięto off-top + ewentualny tekst, który mógłby być kontekstem do kontaktu w sprawie danej substancji /d5
Najlepiej na mnie grzyby pod tym względem działały.
Grzyby i 2cb - zajebisty bodyhigh
Może jakby to jakoś opakować w kapsułki to bym mógł to opanować. Płyn jakoś tak mi się źle kojarzy. Ktoś się napije przez pomyłkę 20 ml i po nim. Ale chyba nie odważę się.
Coś pięknego
Szkoda tylko, że ocknąłem się na tej podłodze jakiś czas później bo leżałem nieprzytomny.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.