Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 742 / 12 / 0
Chodzi o glikol propylenowy.
  • 198 / 1 / 0
A gliceryna sie nada?
  • 1550 / 214 / 0
Jak najbardziej.
  • 438 / 6 / 0
Glicerynka jest powszechnie stosowana przy pukaniu benzodiazepin sporządzonych z tabl.
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 742 / 12 / 0
Jak przygotować midazolam do strzała?
  • 1 / / 0
RElsed 10mg/2,5ml lub generyk Diazepam Desitin

Czołem Państwu!

Lek to klasyczny diazepam, ale w formie wlewek doodbytniczych. Podanie pr jakoś mnie odpycha... jest inna opcja na podanie tego? Dodam, że MÓJ PIES tolerkę po alprze i klonazepamie mam niemałą więc myślałem o iniekcji albo per oral. Jakieś porady?

Z góry dzięki i pozdrawiam leczników')

Scaliłem. mrstothet.

Okej, sprawdzone,

można podawać zwierzakowi dożylnie, cociaż trochę ją szczypało; ale zero obrzęków, obolałyvh "plam" etc..
Ogółem wlewka pr działa psa lepiej- szybciej i od razu hamuje to, co powinna zablokować/wyciszyć. A do tego cena... Jeśli nie ma innego sposobu, lepiej inwestować w tabletki.

Pozdrawiam,

Varguitas
  • 2976 / 256 / 0
Czy mając benzo w szkle mogę odparować trochę zawartości ampułek, aby np mieć dajmy na to w 2 centach 8mg diazepamu ? ;] Czy wysoka temp. w tym przypadku nic nie spierdoli ? Tolerka mi ostro skoczyła w górę po jednej paczce klonów (lol) i muszę zarzucić z 20mg rolek w tabsach żeby było si, przed otwarciem tej jebanej paczki klonów 5-10mg wystarczało aż nadto hehe
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 26 / 0
rolki mają bodaj ampułki 10mg/2ml więc jakoś ujdzie, czy można odparować - nie wiem, ale diazepam rozpuszcza się w alkoholu nie wodzie odparowując alkohol nie wiem czy czasem nie będzie lipy troche :-)
Non omnis moriar.
  • 2976 / 256 / 0
Dlaczego jak podaję rolkę ze szkła to w kablu i wzdłuż niego tak zajebiście szczypie, prawie na całej długości ręki, od nadgarstka prawie aż do bicepsa ? Niby zawiera to alkohol, ale wydaje mi się, że tak się nie powinno dziać. Tylko nie mówcie, że nie trafiłem w żyłę %-D
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 11 / 0
rolki w szkle zawsze przy podawaniu zajebiście bolą. Swoją drogą zrobiliby coś z tym w końcu, mogłoby się wydawać że skoro fabryczne ampułki, to cud, miód i orzeszki, a tu pali jak kwas solny. :-|
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
ODPOWIEDZ
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.