Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1956 / 454 / 4
31 maja 2026slodkapszczolka pisze:
@DuchPL
Słuchaj stary, nie jestem fanem ketonów, biorę je bardzo sporadycznie, i poza metkatem to waliłem ketony (a konkretnie cmc) mniej niż 10 razy. Nie wydaję mi się żeby moje pytanie było głupie. Po 5 minutach niby czuje że mam peak ale jednak wyciągam z nosa białe coś, co sugeruje mi, że jednak jeszcze nie wszystko się wchłonęło. Po prostu nie jest to moja grupa substancji, nie znam się jakoś bardzo na niej więc pytam.

Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.
Dobrze więc zapamiętaj, w tym śluzie... masz naprawdę wszystko, od większej bomby, po dłuższą fazę... połkniesz to... to z godziny zrobi Ci się nawet i 3 i tyle będzie.
A jak sobie zadupcysz za dużo, to jeszcze klatkowania obrazu doświadczysz, usiądziesz sobie i będziesz się modlił, by faza zeszła...

Ustaw sobie lajtowe linie... naum się smyrać to tak by wpadło jak najdalej, i by wszystko szło od razu do gardła a nie w drugą stronę, jesli tego nie lubisz robić :)

bez spiny, jeśli poczułeś się urażony to serdecznie przepraszam, peace! pozdrawiam
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.