31 maja 2026slodkapszczolka pisze: @DuchPL
Słuchaj stary, nie jestem fanem ketonów, biorę je bardzo sporadycznie, i poza metkatem to waliłem ketony (a konkretnie cmc) mniej niż 10 razy. Nie wydaję mi się żeby moje pytanie było głupie. Po 5 minutach niby czuje że mam peak ale jednak wyciągam z nosa białe coś, co sugeruje mi, że jednak jeszcze nie wszystko się wchłonęło. Po prostu nie jest to moja grupa substancji, nie znam się jakoś bardzo na niej więc pytam.
Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.
A jak sobie zadupcysz za dużo, to jeszcze klatkowania obrazu doświadczysz, usiądziesz sobie i będziesz się modlił, by faza zeszła...
Ustaw sobie lajtowe linie... naum się smyrać to tak by wpadło jak najdalej, i by wszystko szło od razu do gardła a nie w drugą stronę, jesli tego nie lubisz robić :)
bez spiny, jeśli poczułeś się urażony to serdecznie przepraszam, peace! pozdrawiam
nastaw się - pozytywnie
nic nie napisałeś o stażu z narkotykami, ile ważysz czy bierzesz jakieś lekki/suple
czy na co dzień palisz, pijesz alko
- bo to wszystko ma wpływ na jakąkolwiek radę, którą o ile Ci ktoś da to musi się kierować chociaż ogólnymi statystykami uzytkownika w dziedzinie imprez narkotykowych i czy potrafi się z nimi obchodzić.
Pomijając powyższe, samo Twoje zapytanie utwierdza mnie/NAS w przekonaniu, że za wiele tego typu substancji nie zażywałeś
Dla 3CMC dawką graniczną dla świeżaka będzie 250mg donosowo - tam się sprawdza bardzo dobrze, ale i bomba może być sroga, zwłaszcza że obecnie pojawiły się dość czyste sorty sądząć po recenzjach tutaj i na innych tego typu forach/grupach
- więc jak dla Ciebie 100mg wystarczy ... do 30min powinieneś poczuć pełnię efektów, a jak będzie za lekko i jesteś taki kozak to sobie dorzucisz drugie tyle
Pamiętaj pierwsza dawka najważniejsza... w zależności od Twojej głowy to Cię dobrze zrobi, poprawisz raz może dwa i do rana będzie ok, jeśli jesteś słaby psychicznie to i tak opędzlujesz wora do końca, i być może będziesz miał gdzieś w ten dzień pójście do pracy.
Moja wypowiedź to nie poradnik, ani zachęta do brania narkotyków.
Bierzesz na swoją odpowiedzialność, a moje rady są wyssane z palca!
Bo...
Nawet jak subiektywnie będziesz trzeźwy, to po obojętnie jakiej dawce, którą przyjmiesz przez noc - będziesz nadal naćpany, a organizm w tym stanie podczas pracy będzie dążył do oczyszczenia z syfu i homeostazy ( to tak w skrócie ), a to tylko od Ciebie zależy jak to doprowadzanie się do stanu bycia ogarniętym będzie wyglądało... jeden potrafi wyjść normalnioe do ludzi - drugi nie!
ogarniesz sobie przez noc nawodnienie, po zabawie porządny posiłek jakieś suple i ... powinno być ok jak serio chcesz ogarnąć max 1.5G
Po pixie ( zakładam MDMA? ) będziesz prawdopodobnie bardziej wyturbiony z rana niz po 3CMC ...
Ale ja tu nie chcę gdybać bo znam różnych zawodników i różne reakcje na zjazdy.
Moja rada, ogarnij sobie te 3-4 kreski - reszte skitraj... i nie przekraczaj założeń.
To nie są rady... tak sobie filozofuje pamiętaj.
że to bardzo zły pomysł.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.