viewtopic.php?p=1706870&hilit=do%C5%BCylnie#p1706870
Na wstępie zaznaczam, że podawanie bupropionu iv może wywołać napad padaczki i inne niebezpieczne dla życia reakcje i nie zachęcam nikogo do robienia tego.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
24 stycznia 2026serotoninowy pisze: @Anthex powodzenia, obyś nie nabawił się nadciśnienia jak ja
Jeszcze ma przynajmiej jeden dziwny objaw u mnie, zasuwam w pracy jak robocik a jak się w zatrzymam to nieraz jakbym się w ogóle zawiesił, jakiś zagubiony i zmęczony jakbym od razu mógł zasnąć, tak przez chwilę i wracam na swoje tory, przypomina to takie momenty po długich sesjach ze stimami, gdy umysł wyłącza się na jakiś czas, jakby się zresetować musiał...Nie wiem co o tym myśleć, fajnie że dużo robię ale mam wrażenie, że to trochę mnie nadwyręża a to wciąż jeszcze 150mg tylko.
Dzięki za odpowiedź i mam na uwadze Twoją przestrogę, pozdrawiam!
Odradzam miks amfetamin z DXM, bo bardzo niszczy serce, co nie zmienia faktu że np samo 60mg DXM działanie deksamfetaminy bardzo mocno wzmacnia
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.