Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4980 / 876 / 0
@Anthex powodzenia, obyś nie nabawił się nadciśnienia jak ja, na prawdę brałem wcześniej przed bupropionem już chyba ze 100 substancji innych, w tym jakieś beta ketony typu hexen którego zjadłem 5g w 3-4dni i takie ciągi to był standard i trwało to lata, i nic mi nie było czy inne mefedrony nic mnie nie ruszało i nie było problemów z nadciśnieniem a bupropion jakby nie patrzeć w dawce 300mg branej z dwa tygodnie załatwił mnie że do dziś się leczę na nadciśnienie i biorę codziennie od tamtej pory beta-bloker nebiwolol to już będzie z 4 lata, post który zacytowałes 2022 rok czyli jakoś od wtedy :) próbowałem ze dwa razy odstawić nebiwolol ale raczej już nie da rady, kończyło się niepowodzeniem, pozdrawiam i życzę szczęścia bo gdyby nie to że nabawiłem się nadcisnienia to może bym funkcjonował jak należy i nie cpal bo stan po tym bupropionie był taki że chciałbym się tak czuć na codzien jak wtedy. Odstaw te kawę i nie pij w ogóle bo się w końcu skończy jak u mnie, tachykardia z 150 tętna 24/7 i stan w którym myślałem że umrę trwał z 3 dni jak odstawiłem od razu bupropion i dostałem nebiwolol dopiero przeszło.
  • 45 / / 0
2 dni temu w nocy prawie się wykończyłem a mianowicie wziąłem przez cały dzień 7 tabletek po 300mg 2 rano w 5 w nocy i popiłem kawą i co się stało ? dostałem 3 razy padaczki i się dusiłem gdyby brat się w nocy nie przebudził już bym leżał w kostnicy
  • 45 / / 0
szkoda bo udało by mi się zabić tak jak mi się marzyło czyli nieświadomie
  • 5246 / 937 / 0
Dokładnie 11 lat temu ktoś o tym pisał w tym temacie

viewtopic.php?p=1706870&hilit=do%C5%BCylnie#p1706870

Na wstępie zaznaczam, że podawanie bupropionu iv może wywołać napad padaczki i inne niebezpieczne dla życia reakcje i nie zachęcam nikogo do robienia tego.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.