viewtopic.php?p=1706870&hilit=do%C5%BCylnie#p1706870
Na wstępie zaznaczam, że podawanie bupropionu iv może wywołać napad padaczki i inne niebezpieczne dla życia reakcje i nie zachęcam nikogo do robienia tego.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
24 stycznia 2026serotoninowy pisze: @Anthex powodzenia, obyś nie nabawił się nadciśnienia jak ja
Jeszcze ma przynajmiej jeden dziwny objaw u mnie, zasuwam w pracy jak robocik a jak się w zatrzymam to nieraz jakbym się w ogóle zawiesił, jakiś zagubiony i zmęczony jakbym od razu mógł zasnąć, tak przez chwilę i wracam na swoje tory, przypomina to takie momenty po długich sesjach ze stimami, gdy umysł wyłącza się na jakiś czas, jakby się zresetować musiał...Nie wiem co o tym myśleć, fajnie że dużo robię ale mam wrażenie, że to trochę mnie nadwyręża a to wciąż jeszcze 150mg tylko.
Dzięki za odpowiedź i mam na uwadze Twoją przestrogę, pozdrawiam!
Odradzam miks amfetamin z DXM, bo bardzo niszczy serce, co nie zmienia faktu że np samo 60mg DXM działanie deksamfetaminy bardzo mocno wzmacnia
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.