Nie rozmawiamy o źródłach/Imane Anys
12 grudnia 2019Senselessness pisze: Czy homipt w odpowiedniej dawce zwiększa libido? Czy można go przyjmować normalnie z wiagrą. Ogólnie seks ma sens? Wcześniej nie zdarzyło mi się uprawiać seksu po psycho i zastanawiam się czy to mnie wykluczy czy może odwrotnie?
Raz uprawiałem seks po mipro, ale już długo po peaku, na afterglow - i taką opcję bym polecił jak już. Mindfuck zasadniczo minął, więc łatwiej się wkręcić i skupić na spółkowaniu, a wrażenia dotykowe są znacznie wzmocnione (przynajmniej u mnie tak to wyglądało).
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
30 stycznia 2020stuk pisze: Legalny jest jeszcze?
30 stycznia 2020Mleczarz pisze: Czt to normalne ze ho mipt niesamowicie poprawia odbior muzyki, podczas gdy grzyby nie? Jest to dla mnie spore rozczarowanie.. ho mipt jest duzo przyjemniejszy gdyby tylko nie ten bl
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Tutaj jest dość spoko artykuł na ten temat, ale nie jestem pewien czy tego szukasz.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe