Nie rozmawiamy o źródłach/Imane Anys
12 grudnia 2019Senselessness pisze: Czy homipt w odpowiedniej dawce zwiększa libido? Czy można go przyjmować normalnie z wiagrą. Ogólnie seks ma sens? Wcześniej nie zdarzyło mi się uprawiać seksu po psycho i zastanawiam się czy to mnie wykluczy czy może odwrotnie?
Raz uprawiałem seks po mipro, ale już długo po peaku, na afterglow - i taką opcję bym polecił jak już. Mindfuck zasadniczo minął, więc łatwiej się wkręcić i skupić na spółkowaniu, a wrażenia dotykowe są znacznie wzmocnione (przynajmniej u mnie tak to wyglądało).
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
30 stycznia 2020stuk pisze: Legalny jest jeszcze?
30 stycznia 2020Mleczarz pisze: Czt to normalne ze ho mipt niesamowicie poprawia odbior muzyki, podczas gdy grzyby nie? Jest to dla mnie spore rozczarowanie.. ho mipt jest duzo przyjemniejszy gdyby tylko nie ten bl
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Tutaj jest dość spoko artykuł na ten temat, ale nie jestem pewien czy tego szukasz.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.