MJ
Pamiętaj, że dużo zależy od Twojego nastawienia, stanu psychicznego(przede wszystkim) no i ogólnie całego Set & Setting.
27 listopada 2019mangojuice pisze: czy poradzę sobie z tripem jeśli było tak w miarę git po 20mg 2-cb, 105ug 25-lsd i przezajebiście (ale też trochę bad tripa) po 2g grzybków?
Po każdym psychodeliku, poznawałem więcej siebie i chyba dzięki temu wszystkie moje myśli się uspokoiły, jako przykład mogę napisać, że znikły mi lęki po kanabisie, co przed grzybieniem miewałem je co drugie palenie.
Miprocynę będę testować na sylwestra i zobaczymy co ona przyniesie za efekty ;) Pozdarwiam!
MJ
Drugie pytanko. Mam taki pill (15homipt+15acomipt), ma to sens? Czego się spodziewać? Mam niską tolerkę obecnie, mogę dodać jeszcze 20homipta, nie wiem czy to nie będzie za dużo. I ofc to nawiązuję do pierwszego pytania też :P.
Nie ma na to ochoty, a jak już do tego dojdzie, to jest conajmniej dziwnie.
12 grudnia 2019Senselessness pisze: Czy homipt w odpowiedniej dawce zwiększa libido? Czy można go przyjmować normalnie z wiagrą. Ogólnie seks ma sens? Wcześniej nie zdarzyło mi się uprawiać seksu po psycho i zastanawiam się czy to mnie wykluczy czy może odwrotnie?
Na takich dawkach seks jest bardzo przyjemny.
Większe działają tak:
13 grudnia 2019pandimen pisze: jak już do tego dojdzie, to jest conajmniej dziwnie
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.