Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Biorę Acodin i co? Czerwony jestem jak pomidor, morda spuchnięta i trudności z oddychaniem. Trzy/cztery podejścia w życiu i zawsze to samo. Zastanawiam się czy to brom, czy na sam DXM jestem uczulony. W ogóle antyhistaminy nie pomagały. Tra-ge-dia. 1 albo 2 tabse na kaszel moge wziąć, ale powyżej to już się zaczyna dziwnie dziać.
Może robotabs by były ok, ale nie chce mi się bulić za coś co może znowu mnie rozpierdolić. Ehh jeszcze dekada eksperymentów przede mną, ale deks nie dla mnie najwyraźniej.
17 czerwca 2025DeiRow pisze: Kurna jak ja szanuje, że wy możecie brać deksa. Ja to ni chuja.
Biorę Acodin i co? Czerwony jestem jak pomidor, morda spuchnięta i trudności z oddychaniem. Trzy/cztery podejścia w życiu i zawsze to samo. Zastanawiam się czy to brom, czy na sam DXM jestem uczulony. W ogóle antyhistaminy nie pomagały. Tra-ge-dia. 1 albo 2 tabse na kaszel moge wziąć, ale powyżej to już się zaczyna dziwnie dziać.
Może robotabs by były ok, ale nie chce mi się bulić za coś co może znowu mnie rozpierdolić. Ehh jeszcze dekada eksperymentów przede mną, ale deks nie dla mnie najwyraźniej.
It's not going to be fun.
Ale tak benzo powinno położyć do snu ale to strasznie namieszane serio chcesz sobie robić taki koktajl to tak jak zrobić sobie z mózgu przecier XD
It's not going to be fun.
https://academic.oup.com/ijnp/article/1 ... ogin=false
W kolejce do testow O-PCE.
pozdro dla wszystkich dexiarzy :)
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.