Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Biorę Acodin i co? Czerwony jestem jak pomidor, morda spuchnięta i trudności z oddychaniem. Trzy/cztery podejścia w życiu i zawsze to samo. Zastanawiam się czy to brom, czy na sam DXM jestem uczulony. W ogóle antyhistaminy nie pomagały. Tra-ge-dia. 1 albo 2 tabse na kaszel moge wziąć, ale powyżej to już się zaczyna dziwnie dziać.
Może robotabs by były ok, ale nie chce mi się bulić za coś co może znowu mnie rozpierdolić. Ehh jeszcze dekada eksperymentów przede mną, ale deks nie dla mnie najwyraźniej.
17 czerwca 2025DeiRow pisze: Kurna jak ja szanuje, że wy możecie brać deksa. Ja to ni chuja.
Biorę Acodin i co? Czerwony jestem jak pomidor, morda spuchnięta i trudności z oddychaniem. Trzy/cztery podejścia w życiu i zawsze to samo. Zastanawiam się czy to brom, czy na sam DXM jestem uczulony. W ogóle antyhistaminy nie pomagały. Tra-ge-dia. 1 albo 2 tabse na kaszel moge wziąć, ale powyżej to już się zaczyna dziwnie dziać.
Może robotabs by były ok, ale nie chce mi się bulić za coś co może znowu mnie rozpierdolić. Ehh jeszcze dekada eksperymentów przede mną, ale deks nie dla mnie najwyraźniej.
It's not going to be fun.
Ale tak benzo powinno położyć do snu ale to strasznie namieszane serio chcesz sobie robić taki koktajl to tak jak zrobić sobie z mózgu przecier XD
It's not going to be fun.
https://academic.oup.com/ijnp/article/1 ... ogin=false
W kolejce do testow O-PCE.
pozdro dla wszystkich dexiarzy :)
17 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze: Co do antyhistamina najlepiej kupić sobie Senolek, najtańsze 50 mg difenhydraminy i powinno też pomóc na nudności.
Bilastyna też spoko, ale trzeba godzinę przed lub dwie po posiłku ją przyjmować, a grejpfrut osłabia jej działanie, dlatego ją dla wygody przy desloratynie zostałem.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.