Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Biorę Acodin i co? Czerwony jestem jak pomidor, morda spuchnięta i trudności z oddychaniem. Trzy/cztery podejścia w życiu i zawsze to samo. Zastanawiam się czy to brom, czy na sam DXM jestem uczulony. W ogóle antyhistaminy nie pomagały. Tra-ge-dia. 1 albo 2 tabse na kaszel moge wziąć, ale powyżej to już się zaczyna dziwnie dziać.
Może robotabs by były ok, ale nie chce mi się bulić za coś co może znowu mnie rozpierdolić. Ehh jeszcze dekada eksperymentów przede mną, ale deks nie dla mnie najwyraźniej.
17 czerwca 2025DeiRow pisze: Kurna jak ja szanuje, że wy możecie brać deksa. Ja to ni chuja.
Biorę Acodin i co? Czerwony jestem jak pomidor, morda spuchnięta i trudności z oddychaniem. Trzy/cztery podejścia w życiu i zawsze to samo. Zastanawiam się czy to brom, czy na sam DXM jestem uczulony. W ogóle antyhistaminy nie pomagały. Tra-ge-dia. 1 albo 2 tabse na kaszel moge wziąć, ale powyżej to już się zaczyna dziwnie dziać.
Może robotabs by były ok, ale nie chce mi się bulić za coś co może znowu mnie rozpierdolić. Ehh jeszcze dekada eksperymentów przede mną, ale deks nie dla mnie najwyraźniej.
It's not going to be fun.
Ale tak benzo powinno położyć do snu ale to strasznie namieszane serio chcesz sobie robić taki koktajl to tak jak zrobić sobie z mózgu przecier XD
It's not going to be fun.
https://academic.oup.com/ijnp/article/1 ... ogin=false
W kolejce do testow O-PCE.
pozdro dla wszystkich dexiarzy :)
17 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze: Co do antyhistamina najlepiej kupić sobie Senolek, najtańsze 50 mg difenhydraminy i powinno też pomóc na nudności.
Bilastyna też spoko, ale trzeba godzinę przed lub dwie po posiłku ją przyjmować, a grejpfrut osłabia jej działanie, dlatego ją dla wygody przy desloratynie zostałem.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.