200mg kwetiapiny 1,5g tramca 10mg klono 6mg alpry 300 depakiny pójdzie do wieczora bo jem 3razy dziennie dziś spróbuję 1dawke tzn jutro rano
Teraz jaakies 20 min zuciłem sobie 450mg kody klona zalpra co? Jest lajt i uczucie jakoś I uczucie obojętności na to co sie dzieje w moim zyciu
Co by tu mówić nic mi sie już w życiu nie podoba w domu wieczne awantury ja ciągle napruty matka chce mi teraz dać cała rentę i zasilek imam iść przed siebie..l :nuts:
Próbowałem thio, próbowałem antidolu, juz kilka razy co najmniej i nico. Receptory chyba nie działają
Więc twój eksperyment był tragiczny jak dla mnie xd Mógłbyś raz spróbować... Ale skoro mówisz że serio prawie nic to nw.
16 czerwca 2018Anabolik pisze: Co by tu mówić nic mi sie już w życiu nie podoba w domu wieczne awantury ja ciągle napruty matka chce mi teraz dać cała rentę i zasilek imam iść przed siebie..l :nuts:
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).