200mg kwetiapiny 1,5g tramca 10mg klono 6mg alpry 300 depakiny pójdzie do wieczora bo jem 3razy dziennie dziś spróbuję 1dawke tzn jutro rano
Teraz jaakies 20 min zuciłem sobie 450mg kody klona zalpra co? Jest lajt i uczucie jakoś I uczucie obojętności na to co sie dzieje w moim zyciu
Co by tu mówić nic mi sie już w życiu nie podoba w domu wieczne awantury ja ciągle napruty matka chce mi teraz dać cała rentę i zasilek imam iść przed siebie..l :nuts:
Próbowałem thio, próbowałem antidolu, juz kilka razy co najmniej i nico. Receptory chyba nie działają
Więc twój eksperyment był tragiczny jak dla mnie xd Mógłbyś raz spróbować... Ale skoro mówisz że serio prawie nic to nw.
16 czerwca 2018Anabolik pisze: Co by tu mówić nic mi sie już w życiu nie podoba w domu wieczne awantury ja ciągle napruty matka chce mi teraz dać cała rentę i zasilek imam iść przed siebie..l :nuts:
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.