200mg kwetiapiny 1,5g tramca 10mg klono 6mg alpry 300 depakiny pójdzie do wieczora bo jem 3razy dziennie dziś spróbuję 1dawke tzn jutro rano
Teraz jaakies 20 min zuciłem sobie 450mg kody klona zalpra co? Jest lajt i uczucie jakoś I uczucie obojętności na to co sie dzieje w moim zyciu
Co by tu mówić nic mi sie już w życiu nie podoba w domu wieczne awantury ja ciągle napruty matka chce mi teraz dać cała rentę i zasilek imam iść przed siebie..l :nuts:
Próbowałem thio, próbowałem antidolu, juz kilka razy co najmniej i nico. Receptory chyba nie działają
Więc twój eksperyment był tragiczny jak dla mnie xd Mógłbyś raz spróbować... Ale skoro mówisz że serio prawie nic to nw.
16 czerwca 2018Anabolik pisze: Co by tu mówić nic mi sie już w życiu nie podoba w domu wieczne awantury ja ciągle napruty matka chce mi teraz dać cała rentę i zasilek imam iść przed siebie..l :nuts:
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.