Mefka pisze:200mg dobrego towaru to pogranicze dobrej bomby / z obawą przedawkowania i nie ogarnięciem.
Wiec jeśli walicie po 400 to Wasz diler robi Was w bambuko :D
I nie pisz lepiej nic na tym forum bo za każdego posta będziesz ciśnięty jak bura suka.
JUZER OTRZYMAŁ ZA TEN POST OSTRZEŻENIE - pokolenie Ł.K.
Powód: JUZER OTRZYMAŁ ZA TEN POST OSTRZEŻENIE.
Wyjatek to 'rYz' kultowy juz bo jezeli ktos cisnol 400 mefa dobrego a pierdolnie 400 tego to zdarza sie nader czesto takie zaskoczenie z dziwna mina i morrrrrdą tepą 'co sie stało/dzieje :-D ja cos takiego widziałem dwa razy
i twarzy tych cpaków nie zapomne ha ha to Cie tak wypierdala ze nie jestes w stanie nawet nieogara zlapac tak szybko fruuuniesz hi hi
ale jak juz ogarniesz to nie chcesz nic innego niz znowu byc bitym i gwalconym przez ten bestialski kryształ :diabolic:
Kocham ten Stuff :moody:
FGZ pisze:Jak kupujesz mefa od "dilera" to jesteś wyjebanym w dupe cwelem.
FGZ pisze:I nie pisz lepiej nic na tym forum bo za każdego posta będziesz ciśnięty jak bura suka.
gdzie znajde liste fake'ow i thiefów?
Poza tym twoje zaszyfrowanie adresu "M*******************.**t.pl" nie jest jednoznaczne.3 literowe domeny wątpie,aby były w posiadaniu mefedronu.Szukamy TLD http://pl.wikipedia.org/wiki/.pl Mamy 2 trafy.art.pl i net.pl .Dalej duckduckgo site:.pl i odpowiednie słowa.2 sklepy z nazwą zwyczajową polską i angielską w nazwie.Post do skasowania,dlatego rozpisałem się,inaczej proszę o wyedytowanie...
sei pisze:a jednak da się wciągnąć tylko jedną kreskę, najs. Wczoraj wyjątkowo doooobry rzut był chyba, jedna wystarczyła na całą noc i nie było chęci dociągania. Może w końcu zaczął pojawiać się umiar na horyzoncie ? :cheesy:
Jednak dzisiaj, choć nie czułem wyraźnej zwały, ani depresji, tylko ogólny podkurw, po powrocie do domu postanowiłem przyjebać. Zdziwiłem się, że poklepało mnie słabiej, niż wczoraj, choć wciągnąłem więcej. Po około godzinie wróciłem do baseline'u. Postanowiłem (jednak) dociągnąć. Tym razem wyjebało mnie naprawdę konkretnie. Dalej dociągać nie zamierzam, jak zejdzie to zejdzie.
Jak teraz dociągnę, to później znowu i znowu i znowu. Nie to, żebym nie miał ochoty, ale powstrzymam się od bezsensownego galopu, póki mogę
Jeśli substancja już po pierwszych próbach sprawia wrażenie takiej wciągającej, to coś w tym musi być. Myślę, że z tego względu szybko wejdzie do czarnego rynku po delegalizacji. Nie dość, że wielu ludzi odczuwa przy dragach niedosyt mimo ujebania, to ta substancja sama go generuje poprzez silne, ale krótkotrwałe działanie.
Znając pomysłowych polskich dilerów, to nagle wszyscy będą mieli do sprzedania koks będący mefedronem, wzorem kwasów zrobionych z DO* lub B-DFly ;). Czy o to chodziło pomysłodawcom ustawy?
Aj waj, korci mnie ;).
---
Edit: tak się mądrowałem, a i tak przyjebałem
No dobra, sprawa nie jest kontrowersyjna
trass pisze:Co powiecie o kolesiu, który sypie 100mg mefedronu, dzieli to po -+30mg, wciąga kolejno w odstępach 5-minutowych 30mg, 30mg, 30mg i twierdzi, że jest to metoda "na speeda" przy czym lata jak poparzony?
Aktualnie snortem pełen odlot uzyskuję sypiąc sobie mierzone 200mg przy relatywnie dobrym towarze i przy dosyć wysokiej tolerancji. Czy zdarzyło się komuś przedobrzyć krechę i kroczyć na "gumowych nogach", czy są tu zwolennicy takiego dawkowania?
Po ostatnim mefieniu nie mam ochoty na mefa w ogóle (przynajmniej na jakiś czas), zugi się skończyły, wraz z przerwami objawy odstawienia oraz zmniejszenie się tolerancji co skutecznie odciąga od ponownego brania, przynajmniej u mnie.
Mefka pisze:200mg dobrego towaru to pogranicze dobrej bomby / z obawą przedawkowania i nie ogarnięciem.
Wiec jeśli walicie po 400 to Wasz diler robi Was w bambuko :D
Osobiście największa krecha przeze mnie wzięta miała ok. ~350-400 mg, przy czym 250 mg to rozsądny standard. I nie był to bynajmniej syfiasty szajs z tesko, tylko cud-miód kryształ, który napędzał jak eliksir z Asterixa & Obelixa, czy też gumisiowy sok z gumijagód. Najwięcej w ciągu jednego dnia zjadłem jakieś 1,5g tego gówna.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".