Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1916 / 335 / 2
Pokaz link do tego leku, bo ja widze tylko gripblockera z DXM i pseudoefka.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 565 / 2
Ach... musialem źle przeczytać nazwe składnika za szybą tak to pseudoefedryna pomyliło mi sie z kodeina. Edit u mnie Thiocodin po 8.90
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
12 września 2017Mefistofeles1945 pisze:
Edit u mnie Thiocodin po 8.90
Mi sie przypominaja czasy jak thiocodin byl po 6 zl :old:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1916 / 335 / 2
byl i po 4 z groszem, wszystko podrozalo

jakbym mial do wyboru thio za 9,50 i antka za dyche to bralbym bez zastanowienia antka
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
dobrze ze mam w poblizu pare aptek w ktorych cena jest stala
6,40 od paru lat
11 września 2017JSC pisze:
Drevolta też tak na prawdę kocham (na podłodze ! ) ponieważ jako dobry kolega próbuje mu przekazać, że trochę nie radzi sobie ze swoją - notabene rozkręcaną przez jego samego - depresją i rozpacza jak 17latek nad flaszką po tym jako rzuciła go Kamila. A i myślenie, że gdyby ta "cudowna" kodeina pływała w jego żyłach od dzieciaka, to jego życie było by lepsze też prosi się o to, żeby dla swojego i innych dobra przeniósł już się na ulicę Podziemną 6stóp.
wyolbrzymiasz, napisalem to w kontekscie tamtej sytuacji bo w tym przypadku bardzo by mi to pomoglo
i nigdy nie uwazalem ze narkotyki maja pozytywny wplyw na zycie codziennie, raz nawet pisalem o tym w watku "narkotyki a sukces zawodowy" czy jakos tak
pomagaja ale raz na milion przezytych sytuacji
  • 74 / 3 / 0
Powie mi ktos co moze byc przyczyna slabego dzialania kody po 5 miesiecznej przerwie od wszystkiego, a przed tymi 5 miesiacami jeszcze klepala, co prawda 600 ale grzalo. A teraz cieniutko, 300 to takie wchodzi juz czuc po nogach i ciele i nagle nara, opuszcza mnie ten stan hehe. Dziwne kurwa, ale chuj moze dzieki temu nie bede wrzucal tego.
  • 1683 / 126 / 0
a sprobuj 150, czasami zmniejszenie dawki pomaga szczegolnie po dlugiej przerwie
mialem taki okres ze z 300 przeszedlem na okolo miesiac na 150 i lepiej robilo
12 września 2017guccilui pisze:
Tez sie dzisiaj posralem po 3 dniach i jestem z tego powodu mega zadowolony :-D

Tak sie zastanawiam czy to wszystko sie ustabilizuje w koncu czy non stop bede musial szykowac sie do ceremonii siedzenia na kiblu juz wieczorem, ktory bedzie poprzedzac ten dzien
tez nie lubie zaparc, wkurwia mnie gdy czuje sie "pelny" ale nie moge tego z siebie wyrzucic i trzeba czekac 1 albo i 2 dni
Ostatnio zmieniony 12 września 2017 przez Alenn, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2372 / 317 / 0
cały czas po 6.4 ? Obskoczyłem ostatnio w Wawie sporo aptek w których kiedyś kupowałem po 6-6.50pln i we wszystkich podnieśli ceny do min. 8pln od momentu tego myku z doublepackami..... W mojej aptece w której jeszcze długo po tej ustawie kupowałem po 6pln w końcu tez podnieśli do 8pln i laska mi mówiła, że sprzedawała mi po starych cenach bo miała spory zapas na magazynie, ale już nowa dostawa przyszła w nowych cenach.... Niby 2pln różnicy ale jak się ćpa 600mg dziennie to 8pln dziennie wychodzi - czyli mogłaby być jedna paczuszka ekstra a tak chuj - inflacja
EDIT: mnie też jakimś cudem ostatnio 150mg robiło bardzo fajnie a 300mg wręcz za mocno. Cały myk, przynajmniej u mnie, polega na tym, że nie ważne czy wezmę 150 czy 600 na raz, to faza różni się tylko wejściem i mocą ale czas działania jest zawsze taki sam...... Więc zmagając się z problemami budżetowymi, wolę ciut słabszą fazę ale 3x dziennie niż mocniejszą raz czy dwa
Ostatnio zmieniony 12 września 2017 przez AlienForms, łącznie zmieniany 1 raz.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1683 / 126 / 0
caly czas, na szczescie
2 lata temu jedna apteka miala po 5,90 ale szybko podnosili cene i aktualnie jest 7,70 swego czasu nawet mieli po 10 ale szybko wrocili do ~8zl bo spadla im ilosc klientow
no prawda, takie dwa zl roznicy w cenie potrafi dac po kieszeni
Ostatnio zmieniony 12 września 2017 przez Alenn, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 625 / 83 / 0
Ile dni nie brać paroksetyny (20 mg, przyjmowana od 1 września w systemie 1-1-0), żeby zadziałała kodeina? Ile mg kody wziąć, jeśli ważę 63 kg, przez ostatnie cztery dni brałem dekstrometorfan w dawkach kolejno 350 mg, 225 mg, 300 mg, 650 mg, a kodeinę ostatni raz brałem w lutym 2016 r.?
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.