12 września 2017Mefistofeles1945 pisze: Edit u mnie Thiocodin po 8.90
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
jakbym mial do wyboru thio za 9,50 i antka za dyche to bralbym bez zastanowienia antka
6,40 od paru lat
11 września 2017JSC pisze: Drevolta też tak na prawdę kocham (na podłodze ! ) ponieważ jako dobry kolega próbuje mu przekazać, że trochę nie radzi sobie ze swoją - notabene rozkręcaną przez jego samego - depresją i rozpacza jak 17latek nad flaszką po tym jako rzuciła go Kamila. A i myślenie, że gdyby ta "cudowna" kodeina pływała w jego żyłach od dzieciaka, to jego życie było by lepsze też prosi się o to, żeby dla swojego i innych dobra przeniósł już się na ulicę Podziemną 6stóp.
i nigdy nie uwazalem ze narkotyki maja pozytywny wplyw na zycie codziennie, raz nawet pisalem o tym w watku "narkotyki a sukces zawodowy" czy jakos tak
pomagaja ale raz na milion przezytych sytuacji
mialem taki okres ze z 300 przeszedlem na okolo miesiac na 150 i lepiej robilo
12 września 2017guccilui pisze: Tez sie dzisiaj posralem po 3 dniach i jestem z tego powodu mega zadowolony :-D
Tak sie zastanawiam czy to wszystko sie ustabilizuje w koncu czy non stop bede musial szykowac sie do ceremonii siedzenia na kiblu juz wieczorem, ktory bedzie poprzedzac ten dzien
EDIT: mnie też jakimś cudem ostatnio 150mg robiło bardzo fajnie a 300mg wręcz za mocno. Cały myk, przynajmniej u mnie, polega na tym, że nie ważne czy wezmę 150 czy 600 na raz, to faza różni się tylko wejściem i mocą ale czas działania jest zawsze taki sam...... Więc zmagając się z problemami budżetowymi, wolę ciut słabszą fazę ale 3x dziennie niż mocniejszą raz czy dwa
2 lata temu jedna apteka miala po 5,90 ale szybko podnosili cene i aktualnie jest 7,70 swego czasu nawet mieli po 10 ale szybko wrocili do ~8zl bo spadla im ilosc klientow
no prawda, takie dwa zl roznicy w cenie potrafi dac po kieszeni
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.