12 września 2017Mefistofeles1945 pisze: Edit u mnie Thiocodin po 8.90
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
jakbym mial do wyboru thio za 9,50 i antka za dyche to bralbym bez zastanowienia antka
6,40 od paru lat
11 września 2017JSC pisze: Drevolta też tak na prawdę kocham (na podłodze ! ) ponieważ jako dobry kolega próbuje mu przekazać, że trochę nie radzi sobie ze swoją - notabene rozkręcaną przez jego samego - depresją i rozpacza jak 17latek nad flaszką po tym jako rzuciła go Kamila. A i myślenie, że gdyby ta "cudowna" kodeina pływała w jego żyłach od dzieciaka, to jego życie było by lepsze też prosi się o to, żeby dla swojego i innych dobra przeniósł już się na ulicę Podziemną 6stóp.
i nigdy nie uwazalem ze narkotyki maja pozytywny wplyw na zycie codziennie, raz nawet pisalem o tym w watku "narkotyki a sukces zawodowy" czy jakos tak
pomagaja ale raz na milion przezytych sytuacji
mialem taki okres ze z 300 przeszedlem na okolo miesiac na 150 i lepiej robilo
12 września 2017guccilui pisze: Tez sie dzisiaj posralem po 3 dniach i jestem z tego powodu mega zadowolony :-D
Tak sie zastanawiam czy to wszystko sie ustabilizuje w koncu czy non stop bede musial szykowac sie do ceremonii siedzenia na kiblu juz wieczorem, ktory bedzie poprzedzac ten dzien
EDIT: mnie też jakimś cudem ostatnio 150mg robiło bardzo fajnie a 300mg wręcz za mocno. Cały myk, przynajmniej u mnie, polega na tym, że nie ważne czy wezmę 150 czy 600 na raz, to faza różni się tylko wejściem i mocą ale czas działania jest zawsze taki sam...... Więc zmagając się z problemami budżetowymi, wolę ciut słabszą fazę ale 3x dziennie niż mocniejszą raz czy dwa
2 lata temu jedna apteka miala po 5,90 ale szybko podnosili cene i aktualnie jest 7,70 swego czasu nawet mieli po 10 ale szybko wrocili do ~8zl bo spadla im ilosc klientow
no prawda, takie dwa zl roznicy w cenie potrafi dac po kieszeni
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.