12 września 2017Mefistofeles1945 pisze: Edit u mnie Thiocodin po 8.90
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
jakbym mial do wyboru thio za 9,50 i antka za dyche to bralbym bez zastanowienia antka
6,40 od paru lat
11 września 2017JSC pisze: Drevolta też tak na prawdę kocham (na podłodze ! ) ponieważ jako dobry kolega próbuje mu przekazać, że trochę nie radzi sobie ze swoją - notabene rozkręcaną przez jego samego - depresją i rozpacza jak 17latek nad flaszką po tym jako rzuciła go Kamila. A i myślenie, że gdyby ta "cudowna" kodeina pływała w jego żyłach od dzieciaka, to jego życie było by lepsze też prosi się o to, żeby dla swojego i innych dobra przeniósł już się na ulicę Podziemną 6stóp.
i nigdy nie uwazalem ze narkotyki maja pozytywny wplyw na zycie codziennie, raz nawet pisalem o tym w watku "narkotyki a sukces zawodowy" czy jakos tak
pomagaja ale raz na milion przezytych sytuacji
mialem taki okres ze z 300 przeszedlem na okolo miesiac na 150 i lepiej robilo
12 września 2017guccilui pisze: Tez sie dzisiaj posralem po 3 dniach i jestem z tego powodu mega zadowolony :-D
Tak sie zastanawiam czy to wszystko sie ustabilizuje w koncu czy non stop bede musial szykowac sie do ceremonii siedzenia na kiblu juz wieczorem, ktory bedzie poprzedzac ten dzien
EDIT: mnie też jakimś cudem ostatnio 150mg robiło bardzo fajnie a 300mg wręcz za mocno. Cały myk, przynajmniej u mnie, polega na tym, że nie ważne czy wezmę 150 czy 600 na raz, to faza różni się tylko wejściem i mocą ale czas działania jest zawsze taki sam...... Więc zmagając się z problemami budżetowymi, wolę ciut słabszą fazę ale 3x dziennie niż mocniejszą raz czy dwa
2 lata temu jedna apteka miala po 5,90 ale szybko podnosili cene i aktualnie jest 7,70 swego czasu nawet mieli po 10 ale szybko wrocili do ~8zl bo spadla im ilosc klientow
no prawda, takie dwa zl roznicy w cenie potrafi dac po kieszeni
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.