11 czerwca 2018guccilui pisze: Co słychać, myślę o pieniądzach, cytat "pełna koperta to najlepszy antydepresant" jest taki... prawdziwy
#edit znalazlem dowodzik, jakims cudem zostawilem go po ostatniej wizycie u rodzinnego na polce razem z karta zdrowia zamiast wlozyc do portfela
11 czerwca 2018UJebany pisze: Co tam kodziarze ? Grzejecie sie ? Czy juz wszyscy na skrécie ?
Musiałem eti wziąć bo myślałem, że umrę :( A potem tradycyjnie pół dnia przespałem.
Napisałem dzisiaj esej tutaj w knajpie, dostałem informację że czeka na zatwierdzenie i go nie ma już dobrych kilka godzin? Coś piszę źle?
05 czerwca 2018RekreacyjnyHarry pisze: Ej sluchajcie, dzis w aptece widzialem przez szybke wystawiony zyrtec, a przeciez jest na recke. Niby normalne, ze lek widac, ale nawet thiocodin aptekarka chowa pod biurko a zyrtecu by nie schowala? Moze sprzeda bez recki.
05 czerwca 2018tur3k pisze: Tak samo nie rozumiem dlaczego Laremid jest bez recepty a Loperamid (dawka i ilość tab ta sama) już jej wymaga. Może tutaj też się rozchodzi o ilość tabletek w opakowaniu i cenę.
06 czerwca 2018Hexe pisze: o jaaa, żelki i koda. Super zestaw. Uwielbiałam taki w liceum. :D W sumie uwielbiam do dziś, tylko że koda jest zmieniona na coś innego. Ale tak samo dobrze smakują żelki i przyjemność jeszcze większa. ;) Kwaśne są najlepsze, kwaśne!
06 czerwca 2018Hexe pisze: pyszczku, jak się uporam z tymi gównami zaległymi, które mi z uczelni zostały, a nowe chcą mnie zalać, to musimy się koniecznie widzieć jak ostatnio! :)
06 czerwca 2018Demis pisze: @Hexe, to współczuję rodziny jak knajpa dla opiowraków Ci się z nią kojarzy![]()
06 czerwca 2018Hexe pisze: Chyba, że w grę wchodzą stopy, c'nie?![]()
07 czerwca 2018UJebany pisze: Mówiłem tak przy mj, okolo pól roku nie paliłem i sie skusiłem na nowo .I co teraz robić ? wpadać w ciąg ? - nie, nie, nie .Odpuszczę i znowu za parę miesięcy zapale.Mam nadzieje, ze nikt mnie nie będzie kusił jak jakiś szatan konopny![]()
09 czerwca 2018Demis pisze: Nifuroksazyd pomoże na skręta?
10 czerwca 2018Demis pisze: @sidik, nie poprawię ani dzisiaj, ani jutro, ani nigdy.
Znowu mi się film urwał. Obudziłem się o 2. Nawet się nie umyłem, ani nic nie zjadłem. Tylko niedopite piwo obok mnie stoi. Mam dość.
A ja jutro idę po tramca, o!
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Ale zacznij coś robić I rozmawiać to ci się zachce... Uwierz że warto
Oby Pan doktor jutro miał dobry humor Bob bedzie ciezko
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.