Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 99 / 7 / 0
11 czerwca 2018guccilui pisze:
Co słychać, myślę o pieniądzach, cytat "pełna koperta to najlepszy antydepresant" jest taki... prawdziwy
Nie mysl o pieniadzach, tylko o tym jak je zarobic heh. Powodzenia!!@ ;-)

#edit znalazlem dowodzik, jakims cudem zostawilem go po ostatniej wizycie u rodzinnego na polce razem z karta zdrowia zamiast wlozyc do portfela :heart: :-D
  • 1610 / 55 / 0
Polecam też myśleć jak nie wydawać
  • 1951 / 197 / 0
11 czerwca 2018UJebany pisze:
Co tam kodziarze ? Grzejecie sie ? Czy juz wszyscy na skrécie ?
A idź pan w chuj.
Musiałem eti wziąć bo myślałem, że umrę :( A potem tradycyjnie pół dnia przespałem.
Take DXM and Be Happy
  • 4 / / 0
Hej!
Napisałem dzisiaj esej tutaj w knajpie, dostałem informację że czeka na zatwierdzenie i go nie ma już dobrych kilka godzin? Coś piszę źle?
Edelmann
  • 1794 / 124 / 0
Cześć, długo mnie tu nie było ;). Postanowiłem odwiedzać od teraz hajpa codziennie, jak za starych, dobrych czasów! Od paru miesięcy miałem ostry nawrót depresji i zwyczajnie nie miałem ochoty na kontakt z ludźmi, ale teraz postanowiłem podjąć nierówną walkę z tą kurwą i jednym z założeń mojej terapii ma być właśnie to forum %-D. Innym założeniem jest codzienne branie deksa w małych dawkach (np. 90mg jednorazowo), przez co cyp2d6 mi się zużywa i od jakiegoś czasu muszę brać 600mg, by poklepało jak 300 wcześniej :/. Mój portfel płacze, aż się zastanawiam, czy nie przejść na majkę oral. A co u was, misiaczki :*)?
05 czerwca 2018RekreacyjnyHarry pisze:
Ej sluchajcie, dzis w aptece widzialem przez szybke wystawiony zyrtec, a przeciez jest na recke. Niby normalne, ze lek widac, ale nawet thiocodin aptekarka chowa pod biurko a zyrtecu by nie schowala? Moze sprzeda bez recki.
To było jakoś tak, że i Zyrtec, i Allertec zawierają cetyryzynę, ale jedno jest na receptę, a drugie nie.
05 czerwca 2018tur3k pisze:
Tak samo nie rozumiem dlaczego Laremid jest bez recepty a Loperamid (dawka i ilość tab ta sama) już jej wymaga. Może tutaj też się rozchodzi o ilość tabletek w opakowaniu i cenę.
To zależy od firmy, takie pozwolenie na sprzedaż bez recepty kosztuje sporo $$$ i znajomości - na tej samej zasadzie od niedawna jest np. sprzedawany pantoprazol bez recepty (o takiej samej nazwie), a takie IPP (taka sama ilość tabletek i dawka - 20mg) - na receptę.
06 czerwca 2018Hexe pisze:
o jaaa, żelki i koda. Super zestaw. Uwielbiałam taki w liceum. :D W sumie uwielbiam do dziś, tylko że koda jest zmieniona na coś innego. Ale tak samo dobrze smakują żelki i przyjemność jeszcze większa. ;) Kwaśne są najlepsze, kwaśne!
Taaaak :heart:. Uwielbiam ten zestaw, kwaśne żelusie na zgrzaniu gwarantują rozkosz dla zmysłów i zalew endorfiny :*).
pyszczku, jak się uporam z tymi gównami zaległymi, które mi z uczelni zostały, a nowe chcą mnie zalać, to musimy się koniecznie widzieć jak ostatnio! :)
Uuu, a co to za imprezowanie beze mnie :D?
06 czerwca 2018Demis pisze:
@Hexe, to współczuję rodziny jak knajpa dla opiowraków Ci się z nią kojarzy %-D
Ale pierdolisz. Rodzina jest tam, gdzie chcą, żebyś wracał; gdzie jesteś witany z uśmiechem, a twoja nieobecność powoduje uczucie pustki. Nie wal takich tekstów, bo nie wiesz kto w jakim środowisku się wychowywał. Jak ktoś miał nieszczęśliwe dzieciństwo, to może go to ugodzić ostrzej od noża. A ta knajpa od zawsze była najbardziej misiowata na całym hajpie :heart:.
Chyba, że w grę wchodzą stopy, c'nie? %-D
Fetyszy jest od groma, ja tam jestem tolerancyjny, chociaż fetyszu stóp po prostu zrozumieć nie potrafię :|.
07 czerwca 2018UJebany pisze:
Mówiłem tak przy mj, okolo pól roku nie paliłem i sie skusiłem na nowo .I co teraz robić ? wpadać w ciąg ? - nie, nie, nie .Odpuszczę i znowu za parę miesięcy zapale.Mam nadzieje, ze nikt mnie nie będzie kusił jak jakiś szatan konopny %-D
Już chyba lepszy ciąg na kodzie, niż na jazzie. Po jaraniu nie dość, że nic się nie chce, to mózg włącza tryb stand by i pracuje po najniższej linii oporu :S.
09 czerwca 2018Demis pisze:
Nifuroksazyd pomoże na skręta?
Jasne, nifuroksazyd zmniejsza mdłości i biegunkę. Ale tylko tyle :S.
10 czerwca 2018Demis pisze:
@sidik, nie poprawię ani dzisiaj, ani jutro, ani nigdy.

Znowu mi się film urwał. Obudziłem się o 2. Nawet się nie umyłem, ani nic nie zjadłem. Tylko niedopite piwo obok mnie stoi. Mam dość.
Trzymam kciuki ;). I tak wrócisz do tego, ale warto robić przerwy, choćby po to, żeby mieć tą świadomość, że się nie jest wjebanym fizycznie. Polecam :).

A ja jutro idę po tramca, o!
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1610 / 55 / 0
dex 90mg na depresje działa cuda. To racja.

Ale zacznij coś robić I rozmawiać to ci się zachce... Uwierz że warto
  • 1305 / 162 / 0
Lok lepiej weszło teraz 300mg z 2mg klono i 100mg kwetyy może to dlatego ze z Antka A rano poszło 600mg kody 4mg klono 2mg alpry i 2mg akinetonu

Oby Pan doktor jutro miał dobry humor Bob bedzie ciezko
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
Ja pierdolę, jaki Ty jesteś monotonny...
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1951 / 197 / 0
Też mnie wkurwia...
Take DXM and Be Happy
  • 1509 / 223 / 0
Nie ma sensu się wkurwiać, Demisiu. ;) Przecież nawet jak się coś napisze odnośnie jego meldunku o załadowanych substancjach to oleje. Ja grochem o ścianę. To jest jednostronne pierdolenie, zdawanie raportu. Nie nerwuj się, nie szarp nerwów. Olej. :) Ale no musiałam napisać po raz kolejny z resztą, że tym jest cholernie monotonny.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.