Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 1951 / 197 / 0
@Hexe, żartowałem przecież. W formie pisanej niestety nie tak łatwo obrócić słowa w żart :) Zgrzałem się lekko i mam dobry humor. Miło, że tak to postrzegasz :*)
Take DXM and Be Happy
  • 1916 / 335 / 2
Ja lubie robić masaże, serio sprawia mi to jakąś frajdę. Nawet nie chodzi o macanki cacanki.

Anabolik, no nie wiem, to chyba zależy od tego jaki ten lekarz... jest i czy w głowie mu takie akcje.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
Chyba, że w grę wchodzą stopy, c'nie? %-D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1916 / 335 / 2
Ojjj tak tak tak, nie chciałem tego mówić ale wszystko i tak wyczujesz hahah. Nie mówiąc o tym, że teraz sezon na japonki i inne klapki, wzrok idzie od razu w jedno miejsce :blush:
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
Hahaha. :D I know how Ya feel. :D Dogadałbyś się z kilkoma znanymi mi osobami, oj tak. Ale na zasadzie doświadczeń, a nie na zasadzie kooperacji. Nie znam żadnej kobiety, która miałaby fetysz stopowy.
  • 1916 / 335 / 2
I całe szczęście, bo takie coś w grę wchodziłoby jedynie, gdyby dziewczyna była bi i kręciły ja inne laski, w tym ich stópki. Jami jami jami. Ale to nie taki rzadki fetysz z tego co wiem, tylko mało kto się przyznaje do niego :-D Poznasz takiego po tym, jak obcinając laskę dziwnie długo szuka czegoś na ziemi. Może coś mu wypadło? :-D ha
  • 1509 / 223 / 0
06 czerwca 2018Demis pisze:
@Hexe, żartowałem przecież. W formie pisanej niestety nie tak łatwo obrócić słowa w żart :) Zgrzałem się lekko i mam dobry humor. Miło, że tak to postrzegasz :*)
Chyba że! :) No fakt, na forum trudno wyczuć żart, jeśli ktoś nie dorzuca do niego miliona emotikon sugerujących śmiech do rozpuku lub przynajmniej szeroki uśmiech.
Ironię, sarkazm już łatwiej.
Tylko trzeba mieć jakiś rozum. :*)
  • 1951 / 197 / 0
Czasem lepsiej sarkazm wyjaśnić po fakcie. To jest dobry sarkazm :D
A dzisiaj to mi się nie chce ładnych zdań składać.
@Hexe, opiatowa rodzinka jest słodka :*)
Take DXM and Be Happy
  • 1509 / 223 / 0
Też tak uważam. :) Dopóki jest tu spokojnie i wesoło. Jak czasami ktoś kręci jakąś awanturę i burzę to jest niemiło i nawet nie chce mi się tutaj zaglądać, żeby poczytać jak ktoś sobie ubliża pisząc po jednym zdaniu w poście. :-/
  • 1683 / 126 / 0
wrzuciem po 3ciej kode, od razu mnie zmulilo ale bilem sie z samym soba zeby nie wyrzygac i po 30 minutach mdlosci ustaly
teraz chyba cos wchodzi powoli i moze lepiej bedzie
weszlo dopiero teraz o 6:40, ten nocny metabolizm jest niedojebany xD
Zablokowany
Artykuły
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.