Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 1978 / 208 / 0
Dzisiaj na 100% rzucam to gówno.
Take DXM and Be Happy
  • 880 / 365 / 6
@up, powodzenia!

Ja właśnie na 390 mg siedzę w robocie.. weszło aż za mocno :D
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1978 / 208 / 0
Mnie ostatnio 450mg słabo pogrzało :(

Ale już się nie nakręcam :D i tak za kilka godzin będzie ciężko :(
Take DXM and Be Happy
  • 440 / 32 / 0
Czyli można wychylić browca żeby chociaż trochę wzmocnić działanie? Nawet spoko jest tylko zaczynam się pocić jak świnia XD
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 542 / 37 / 0
1 browar to nie bardzo.
ale 2 już tak %-D
  • 419 / 45 / 0
07 czerwca 2018Demis pisze:
:rolleyes:
  • 8103 / 914 / 0
07 czerwca 2018Demis pisze:
Mówiłem tak przy mj, okolo pól roku nie paliłem i sie skusiłem na nowo .I co teraz robić ? wpadać w ciąg ? - nie, nie, nie .Odpuszczę i znowu za parę miesięcy zapale.Mam nadzieje, ze nikt mnie nie będzie kusił jak jakiś szatan konopny %-D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 440 / 32 / 0
To już mnie namowiłeś na trzy :D dalej nawet fajnie coś grzeje, zaraz sobie wychyle jednego.
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 542 / 37 / 0
nieparzyste 3? ooo to nie.
4 jak co %-D
  • 880 / 365 / 6
[mention]cosmo6[/mention] tylko uważaj żeby alko nie przebiło tego kodżitsu.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.