Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 266 / 30 / 0
Mi nic nie oslabial ale ja na bombie ciagle jestem i tesc w tle leci ;)
  • 42 / / 0
Czyli 20mg w tabsach można sobie na raz zaaplikować na spokoju codziennie?
wybaczcie za spamie ja kupiłem ten noopept czy to orginał?? wszystko po rusku nawet na listku z tabletkami jest...

scalono, ms lovett
  • 481 / 15 / 0
Odczuwacie sennosc po ok. 2h od przyjecia? To dziala na serotonine czy co?
Król Jest Tylko Jeden
  • 992 / 17 / 0
Na pewno nie wali po serocie. Ale wiem o jaki rodzaj uspokojenia chodzi. Na ncbi trzeba wejśc i przeszukać badania. Naprawdę noopept ma ciekawe własciwości. Szczurom podawano ogromną dawke noopeptu a potem jakąś mocna neurotoksyne. Nic i mi się nie stało w porównaniu do szczurów bez noopeptu. Fantastyczny lek. Bo suplementy działają dużo delikatniej. Niedługo na spółe ze znajomymi zamawiamy 10g. Jeden vendor, który jest w dziale sprzedawcy (każdy znajdzie) jest naprawdę przemiły i wysyła gratisy gdy go poprosimy.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 3363 / 356 / 0
Grentoo pisze:
Na pewno nie wali po serocie. Ale wiem o jaki rodzaj uspokojenia chodzi. Na ncbi trzeba wejśc i przeszukać badania. Naprawdę noopept ma ciekawe własciwości. Szczurom podawano ogromną dawke noopeptu a potem jakąś mocna neurotoksyne. Nic i mi się nie stało w porównaniu do szczurów bez noopeptu. Fantastyczny lek. Bo suplementy działają dużo delikatniej. Niedługo na spółe ze znajomymi zamawiamy 10g. Jeden vendor, który jest w dziale sprzedawcy (każdy znajdzie) jest naprawdę przemiły i wysyła gratisy gdy go poprosimy.
Szczurom podawano ogromną dawke noopeptu a potem jakąś mocna neurotoksyne. Nic i mi się nie stało w porównaniu do szczurów bez noopeptu.
[Potrzebne źródło]
  • 9 / 1 / 0
W moim odczuciu:

- zwiększenie łaknienia: TAK

- zmniejszenie libido: TAK, tak jak kolega wyżej napisał, są ważniejsze rzeczy niż stukanie panienek %-D

- efekt długotrwały: wątpliwy, zauważyłem tak jak u niektórych, że łatwiej mnie wku*wić. Nadtrzeźwości nie zaobserwowałem, ponieważ w weekendy jest alko i czasem mj. Muszę odstawić wszystkie używki wpizdu i zacząć brać noopept w 100% na trzeźwo.
  • 35 / / 0
Właśnie szukam info na temat długofalowych efektów, zrobie 2-3 cykle przestane brać i nagle przestane ogarniać to co ogarniałem ? Po tygodniu czuje sie jak nowo narodzony, zero ochoty na używki, zaczalem biegac !!!!, duzo jem ale zdrowiej np. warzywa owococe, sam robie fajne dania, odmulila strasznie. Ale szukam tego info bo jak mam teraz wszystko ogarniac pozniej przestac to ja podziekuje wpizdu nie bede cale zycie bral przeciez substancji ?

Jaką lecytyne-choline kupić ? Bo wszedzie czytam, że nasila dzialanie wiec bym bral mniej. Po za tym drga mi powieka po tym :D
  • 992 / 25 / 0
ja po noopepcie nie mam łaknienia zwiększonego, tym bardziej bym zauważył bo razem z braniem zgrywa mi się początek diety białkowej.
  • 992 / 17 / 0
Holender, nie mogę znaleźć tego badania ze wstrzykiwaniem toksyn. Cóż ale jest sporo innych. Wybaczcie za brak źródła do tamtego, ale jestem pewien. Ale na słowo nie ma co wierzyć, przeszukajcie te strone.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20184279
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17092975
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12962045

Te badania dowodzą dobrego wpływu... Nie wiem, przeszukajcie te strone, kopalnia wiedzy chemiczno/medycznej. Pewnie wielu z was zna ją.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1203 / 21 / 0
Okej, chyba troszku przesadziłem z dawkowaniem jak na 1szy raz :retarded:

Szczerze powiem, spodziewałem się trochę innego profilu działania tejże substancji...

Przywaliłem sobie taki piękny miks: 20mg noopeptu (śmierdzący mocny stuff) + 300mg Sulbutiaminy i porobiło mnie konkretnie, 4h niezłego spida, serducho waliło mi nieźle, ciśnienie też podniesione, na 2 godzinki zrobiło się zauważalnie ciemniej, lekki niepokój, ból brzucha potem sraka %-D

Z pozytywów jedyne co to przez tel świetnie się gadało a potem jak już się trochę uspokoiło to czytało mi się świetnie i szybko ale gówno z tego zapamiętałem ;) Tak więc potencjał jest i to duży wg mnie tylko zdecydowanie przedobrzyłem.

Zmniejszę dawki na następne dni bo muszę ratować się benzo i troszkę lepiej ale o śnie to sobie pomarzę dziś tylko ;]

No, a co do "bycia mądrzejszym" po tym, to jedynie mądrzejszy jestem o tą wyżej wymienioną wiedzę póki co ahehahhe
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2013 przez 420alldaylong, łącznie zmieniany 1 raz.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.