Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / 6 / 0
Co sądzicie o grudzie twardej jak skała?
  • 1361 / 348 / 13
warto pokruszyć %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 84 / 6 / 0
To wiadomo 😁 ale nie o takiej radzie myślałem ;) Mam możliwość zakupy ale dowiedziałem się w jakiej będzie to formie. Z własnego doświadczenia jednak wiem że jak się trafił materiał "twarda skała" to niestety nie było to co chciałem żeby było. Więc moje pytanie czy może się trafić dobry materiał pod taką formą czy to jest skazane na wałek?
  • 64 / 6 / 0
Dobry koks rozpoznasz wtedy gdy po 3 msc ciągu na testach wyjdzie pozytywny nawet po 2,5 tyg xd a nawet po jednorazowym zażyciu kurwa po 10 dniach, a np nie zazywales jego od 2 msc
Pozdrawiam,
mj
  • 33 / 3 / 0
27 marca 2025Muminek1988 pisze:
To wiadomo 😁 ale nie o takiej radzie myślałem ;) Mam możliwość zakupy ale dowiedziałem się w jakiej będzie to formie. Z własnego doświadczenia jednak wiem że jak się trafił materiał "twarda skała" to niestety nie było to co chciałem żeby było. Więc moje pytanie czy może się trafić dobry materiał pod taką formą czy to jest skazane na wałek?
Jeśli temat faktycznie jest twardy jak skała to na 99% jest to rerock, często zdarzają się tematy twarde lecz jeśli jest problem z rozkruszeniem kartą to jest to rerock.
ODPOWIEDZ
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.